HAR DU ALLT TILL MÄSSAN?

20% RABATT TILL ALLA UTSTÄLLARE

Nu har vi ett fint erbjudande till alla utställare på Bröllopsmässan. Vi erbjuder hela 20% rabatt på hela ordervärdet, exklusive eventuell fraktkostnad.

JustNu har i samarbete med Bröllopsfeber tagit fram ett fint erbjudande som spänner över hela vårt sortiment. Ett unikt erbjudande som bara gäller för Bröllopsmässans utställare. Nedan följer ett urval av produkter som vi erbjuder.

För att ta del av rabatten måste Bröllopsfeber uppges vid beställning.

Vi på JustNu står redo att fram trycksaker och expoprodukter till din monter. Kontakta ditt lokala JustNu-tryckeri för personlig service och kostnadsfri konsultation.

Viktiga datum

De flesta trycksaker kan vi producera på ett par dagar och profilerade produkter tar lite längre tid. Exempelvis tar vissa godisprodukter upp till 20 arbetsdagar. Ibland går det att lösa snabbare, exempelvis tablettaskar och små chokladbitar. Profilerat vattten tar upp till 10 arbetsdagar.

Deadline för godkänt korrektur och orderläggning avseende expomaterial.
(Ex. Backdrops, Roll-Ups, profilerade sittkuddar mm.)

  • Malmö: 1 februari
  • Göteborg: 8 februari
  • Stockholm: 15 februari

Urval av produkter vi kan hjälpa dig med

Flygblad

Små och smidiga budskapsbärare i form av flygblad är enkla att dela ut på mässan eller eventet. Vi hjälper många kunder att trycka flygblad till många olika sorters tillställningar.

Visitkort

Säger mer om dig än vad du har för telefonnummer. Här säger känslan i formgivningen och pappersvalet en hel del om dig och ditt företag. Vi är specialister på att ta fram visitkort snabbt!

Broschyrer

Till broschyrer räknas flersidiga trycksaker som är häftade. Vanligen använder man sig av broschyrer när man behöver gott om plats att delge mer ingående information. Vi är specialister på att ta fram snygga broschyrer snabbt.

Munskydd med tryck

Behöver du ansiktsskydd / munskydd med företagets logotyp? Låt oss då snabbt trycka snygga och bekväma munskydd.

Skyddet har två lager tyg och yttre ytskikt av Silvadur™ 930. Du kan välja mellan flertalet färger på munskyddet.

Masken är tvättbar och lämpar sig för publika utrymmen. (Ej medicinskt klassad.)

Nyckelband

Enkelt, myckedt prisvärt nyckelband som finns i flera olika färger och som har en imponerande tryckyta. Oval kvalitetskrok med karbinhake som passar perfekt för att sätta fast namnskylten,

Profilpennor

Vi har ett brett sortiment med allt från pennor med tryck till märkespennor. Allt för att du skall kunna profilera ditt företag på bästa möjliga sätt.

Profilgodis

Reklamgodis med tryck - En billig och uppskattad giveaway! Perfekt som present, för utställningen, mässan, event mm.

Profilvatten

Vi erbjuder profilerade PET-flaskor med egendesignad etikett i 4-färg.
En mycket upskattad och bra give away, perfekt till eventet, mässan eller till konferensrummet.

RollUp ONE

Kombinerar stabilitet & flexiblitet. En pålitlig RollUps av god kvalitet för kampanjer och optimal ekonomi. Lätthanterlig med endast en stödfot. Finns i olika bredder.

Textilvägg

Textilväggar och textilinredning ger en varm och levande känsla. Större ytor kan täckas helt utan skarvar, ända upp till 320 cm höjd med obruten bredd. Perfekt för mässmontern.

Profilerade sittkuddar

Sittkuddar med tryck och oöverträffad funktion. Exponera ditt varumärke på ett lekfullt och funktionellt sätt. Våra sittkuddar med tryck har ett avtagbart tvättbart textilomslag utanpå en formfast fyllning som varken suger upp vatten eller innehåller cellplast.

Brochure Stand Double

Tvåsidigt portabelt broschyrställ. Stabilt och lätthanterligt. Stället fälls ihop och får sedan plats i den medföljande väskan, med trycksakerna i säkert förvar.

Soffbord med duk – Uppdukat med egen design

Komplettera montern eller utställningen med ett Ikea Lackbord och tryckt textilduk. Trycket är tvättäkta och tål maskintvätt. Tryck och konfektionering sker som alltid hos oss i Bromma.

Soft Image

Smidig montervägg & textilbackdrop för snabb exponering

Alla älskar Soft Image. Dessa monterväggar är enkla att hantera och minimala att transportera. Skrynkelfri textil som sitter kvar på systemet när du packar ned och upp.

Fotovägg

Portabla fotoväggar med reflexfri yta av textil, perfekt som fotobackdrop, intervju & pressvägg. Standardstorlekar upp till 6 x 3 meter.

Monterdisk

Case & Counter är en mässdisk med hyllplan invändigt och är även en transportbox för en mindre monter.

Expomatta

Du väljer fritt eget möster, bild, budskap eller logotype. Mattor med tryck har tät lugg, är djuptryckta och anti-glid behandlade på undersidan, precis som en vanlig köpematta fast unik enbart för dig!

Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe