• Annorlunda Trycksaker

  VI ÄLSKAR ANNORLUNDA
  TRYCKSAKER

 • Flexibla Trycksaker

  VI ÄLSKAR FLEXIBLA
  TRYCKSAKER

 • Web16

  VI ÄLSKAR KÄRLEKSFULLA
  TRYCKSAKER

 • Värmande Trycksaker

  VI ÄLSKAR VÄRMANDE
  TRYCKSAKER

 • Inspirerande Trycksaker

  VI ÄLSKAR INSPIRERANDE
  TRYCKSAKER

 • Start
 • Välkommen till tryckeriet JustNu

Välkommen till tryckeriet JustNu

Välkommen till tryckeriet JustNu

Bästa kund,
tryckerikedjan JustNu har förvärvat Gratus (f.d. Arkitektkopia i Lidköping och Skövde). Vi hälsar alla gamla och nya kunder välkomna!

Måndagen den 2 januari 2017 omvandlas Gratus till JustNu. Det mesta kommer att vara sig helt likt och som kund hos Gratus kan ni känna er helt trygga med era beställningar och trycksaker. Gabriel och Frida är kvar på plats, redo att hjälpa alla befintliga och nya kunder. Ny platschef och kundansvarig är Matilda Ragnarsson som idag är platschef för JustNu i Lidköping.

I och med att Gratus blir en del av JustNu så kommer vi kunna erbjuda ännu snabbare leveranser av trycksaker och mer personlig service. Dessutom breddas sortimentet och leveranssäkerheten stärks.

JustNu i Lidköping är en del av tryckerikedjan JustNu som är Sveriges ledande grafiska kedja med 18 tryckerier runt om i Sverige. I över 45 år har JustNus kunskap inom grafiska tjänster utvecklats, därför är vi idag en av de starkaste och mest stabila aktörerna på den grafiska marknaden i Sverige.

Till er erbjuder vi hela produktionsprocessen, från layout och grafisk formgivning till offset- och digitaltryck samt olika typer av efterbearbetningar. Med oss får du en komplett leverantör som levererar snabbt, snyggt och säkert över hela Sverige.

Välkommen till JustNu Lidköping nästa gång du ska beställa trycksaker eller vill få en offert.

För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt av vår hemsida använder vi oss av cookies. Genom cookies kan vi mäta och analysera trafik och därefter optimera hemsidan.