Om tryckeriet JustNu

JustNu är en tryckerikedja som startade 1971 och finns representerad från Västerås till Malmö.

Vi är Sveriges ledande tryckerikedja och är kända för att erbjuda snabb leverans av trycksaker samt skräddarsydda lösningar för företag och organisationer. Med lång erfarenhet och en stark passion för att skapa kvalitativa trycksaker, är JustNu det självklara valet för kunder som söker snabb leverans, kvalitet och personlig service.

Vårt mål är att erbjuda de bästa tjänsterna för våra kunder genom att investera i ny teknik, anpassa oss efter föränderliga marknadsbehov och hålla oss uppdaterade med de senaste branschtrenderna. Vi är stolta över att ha en miljövänlig profil, och vi använder hållbara metoder för att minimera vår miljöpåverkan.

Vi förstår att varje kund har unika behov och att det krävs en personlig touch för att skapa framgångsrika projekt. Våra medarbetare är experter inom den grafiska branschen vilket gör att vi kan erbjuda helhetslösningar för alla typer av trycksaksprojekt, oavsett om det gäller tryck på papper, produkter, textiler eller kläder.

JustNu erbjuder en rad olika tjänster, som offsettryck, digitaltryck, storformatsprint, textiltryck, grafisk formgivning och mycket mer. Vår bredd av tjänster gör att vi kan hantera allt från små till stora upplagor, med snabb leverans och hög kvalitet.

Förutom att erbjuda högkvalitativa trycksaker, värnar JustNu också om säkerhet och integritet för våra kunder. Vi följer strikt GDPR-regler och skyddar alla personuppgifter med högsta möjliga säkerhet. Vår transparenta policy och respekt för kundintegritet gör oss till en pålitlig partner.

Du är välkommen att kontakta oss för att diskutera ditt projekt. Vi ser fram emot att hjälpa ditt med behov av alla slags trycksaker.

Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe