• Värmande Trycksaker

  VI ÄLSKAR VÄRMANDE
  TRYCKSAKER

 • Flexibla Trycksaker

  VI ÄLSKAR FLEXIBLA
  TRYCKSAKER

 • Inspirerande Trycksaker

  VI ÄLSKAR INSPIRERANDE
  TRYCKSAKER

 • Annorlunda Trycksaker

  VI ÄLSKAR ANNORLUNDA
  TRYCKSAKER

 • Web16

  VI ÄLSKAR KÄRLEKSFULLA
  TRYCKSAKER

JustNu förvärvar Diabolaget

Tryckerikedjan JustNu växer i centrala Stockholm

JustNu förvärvar Diabolaget

Peter Veres och Christer Hammarborg

”Stockholm är ett av våra viktigaste områden och vi befäster genom detta förvärv JustNu:s position i centrala Stockholm.”, säger JustNu:s VD Jan Veres.

Diabolaget som idag har verksamhet på Östermalm i Stockholm kommer att slås samman med JustNu Östermalm under namnet ”JustNu Östermalm”. JustNu kommer att ta över en del av personalen samtidigt som ägarna till Diabolaget, Christer Hammarborg och Ola Larsson, kommer att gå i pension.

I och med köpet av Diabolaget inför JustNu dessutom nya affärsområden inom fotoframkallning, fotokopior och fotoateljé med tillhörande tjänster.

”Under ledning av vår platschef Jenny Sjöö kommer det nya JustNu Östermalm att utvecklas till en komplett trycksaksleverantör mitt i hjärtat av Östermalm i Stockholm. Erbjudandet till våra kunder kommer att öka med allt från ”fine art” till formgivningstjänster. Ett riktigt grafiskt center nära våra kunder som kan leverera snabbt och ge personlig service”, säger Jan Veres.

”Det känns riktigt bra att det är ett stabilt och välkänt företag som JustNu som har förvärvat vårt företag. Jag vet att de alltid sätter kunden först och därför känns tryggt att informera mina kunder om vilka det är som tagit över.”, säger Diabolagets ägare Christer Hammarborg. ”

Energin är verkligen på topp och kunskapsutbytet som uppstår vid dessa förvärv skapar nya möjligheter. Det finns gott om plats för fler tryckerier inom JustNu. Vår målsättning är att vara nära våra kunder överallt, vi är Sveriges Lokala Tryckeri och vi fortsätter att expandera, vi välkomnar därför alla tryckeriägare som är intresserade av att bli en del av JustNu att kontakta oss”, avslutar JustNu:s styrelseordförande Peter Veres.

För mer information

Jan Veres, VD: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 0701-65 30 00
Peter Veres, styrelseordförande: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 0706-88 11 78
JustNu är den nya generationens grafiska företag. Våra kompetenta medarbetare hjälper varje år tiotusentals kunder med det som är viktigt för dem. Vi håller på att förändra den grafiska branschen genom att finnas där våra kunder finns. JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med 18 tryckerier i centrala lägen och varje dag gör vi allt vi kan för dig, på dina villkor.
För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt av vår hemsida använder vi oss av cookies. Genom cookies kan vi mäta och analysera trafik och därefter optimera hemsidan.