• Flexibla Trycksaker

  VI ÄLSKAR FLEXIBLA
  TRYCKSAKER

 • Värmande Trycksaker

  VI ÄLSKAR VÄRMANDE
  TRYCKSAKER

 • Annorlunda Trycksaker

  VI ÄLSKAR ANNORLUNDA
  TRYCKSAKER

 • Inspirerande Trycksaker

  VI ÄLSKAR INSPIRERANDE
  TRYCKSAKER

 • Web16

  VI ÄLSKAR KÄRLEKSFULLA
  TRYCKSAKER

JustNu internrekryterar en HR-Chef

JustNu internrekryterar en HR-Chef

Agneta Bremmers

Agneta Bremmers som idag är Platschef på tryckeriet Göteborg City, kommer vid årsskiftet att ta tjänsten som HR-chef på huvudkontoret i Borås.

”Agneta är kreativ, engagerad och en duktig människokännare. Hon har jobbat på JustNu under lång tid och kan företagskulturen och våra kärnvärden bättre än någon annan. Det viktigaste vi har är våra medarbetare eller ”JustNuare” som vi kallar oss. Därför är det en naturlig väg att gå när vi rekryterar en person som blir dedikerad våra ”JustNuare”.

Jag är mycket glad att Agneta, med sin erfarenhet, vill åta sig den här utmaningen”, säger VD Jan Veres.

”Jag har jobbat på JustNu i drygt 30 år, med olika arbetsuppgifter och på olika tryckerier. Jag älskar det här företaget för det utvecklas hela tiden. Att jobba med människor är det roligaste jag vet. Att få möjligheten att jobba med HR-frågor på heltid och hjälpa alla mina medarbetare ser jag verkligen fram emot”, säger tillträdande HR-chef, Agneta Bremmers.

Agneta kommer att ingå i Ledningsgruppen för JustNu.

För mer information:
Jan Veres, VD:
0701-653000
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med 17 tryckerier runt om i Sverige. Vi hjälper våra kunder genom att tillhandahålla ett brett utbud av tryckeritjänster. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt av vår hemsida använder vi oss av cookies. Genom cookies kan vi mäta och analysera trafik och därefter optimera hemsidan.