• Värmande Trycksaker

  VI ÄLSKAR VÄRMANDE
  TRYCKSAKER

 • Web16

  VI ÄLSKAR KÄRLEKSFULLA
  TRYCKSAKER

 • Annorlunda Trycksaker

  VI ÄLSKAR ANNORLUNDA
  TRYCKSAKER

 • Flexibla Trycksaker

  VI ÄLSKAR FLEXIBLA
  TRYCKSAKER

 • Inspirerande Trycksaker

  VI ÄLSKAR INSPIRERANDE
  TRYCKSAKER

JustNu söker en Digitaltryckare till vårt tryckeri i Göteborgs innerstad

JustNu söker en Digitaltryckare till vårt tryckeri i Göteborgs innerstad
Till vårt tryckeri i centrala Göteborg söker vi nu en vikarierande digitaltryckare.

Arbetsplatsen

Tryckeriet ligger i härlig miljö, mittemot Feskekörkan i centrala Göteborg. Vårt fina tryckeri har dels en kundmottagning/expo, dels en produktionsdel där vi trycker digitalt, efterbearbetar och producerar storformat samt dekaler. I dagsläget är vi ett härligt gäng på fem personer som hjälper våra kunder med grafisk formgivning och snabba leveranser av trycksaker. Vi är en framgångsrik länk i JustNu-kedjan, med ytterligare dryga 60 arbetskamrater runt om i landet.

Tjänsten

Du kommer att trycka i vår Konica Bizhub press 1070 och sköta efterbehandling som skärning, falsning, bigning, broschyrhäftning och seglaminering, under tiden vår ordinarie tryckare är pappaledig. Även packning och beställning av frakter ingår i arbetsuppgifterna

Personen vi söker

Du tycker om ett högt tempo och jobbar som allra bäst när det är mycket att göra. Du är noggrann, snabb och jobbar strukturerat. En lagspelare med stor social kompetens och gott humör är en beskrivning som passar in på dig.

Tidigare erfarenheter

Du har jobbat på tryckeri med liknande uppgifter. Erfarenhet från arbete med digitaltryck är ett krav, erfarenhet av digitaltryck i Konica Minolta Bizhub med Fiery rip är en merit.

 • Tjänsten är ett vikariat under perioden 2019-01-02–2019-04-31
 • Lön enligt avtal
 • Sista ansökningsdag 31 oktober 2018
 • Kontaktperson: Agneta Bremmers, platschef

Är det dig som vi beskriver ovan?

Skicka ditt CV och personliga brev till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alternativt till:
JustNu City
Agneta Bremmers
Rosenlundsgatan 4
411 20 Göteborg

 JustNu-kedjan är inne i en expansionsfas och vi ser mycket positivt på framtiden. Vid nyetableringar och nyrekryteringar prioriterar vi sökanden som tidigare vikarierat eller praktiserat hos oss.

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med 17 tryckerier runt om i Sverige. Vi hjälper våra kunder genom att tillhandahålla ett brett utbud av tryckeritjänster. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt av vår hemsida använder vi oss av cookies. Genom cookies kan vi mäta och analysera trafik och därefter optimera hemsidan.