• Inspirerande Trycksaker

  VI ÄLSKAR INSPIRERANDE
  TRYCKSAKER

 • Flexibla Trycksaker

  VI ÄLSKAR FLEXIBLA
  TRYCKSAKER

 • Annorlunda Trycksaker

  VI ÄLSKAR ANNORLUNDA
  TRYCKSAKER

 • Web16

  VI ÄLSKAR KÄRLEKSFULLA
  TRYCKSAKER

 • Värmande Trycksaker

  VI ÄLSKAR VÄRMANDE
  TRYCKSAKER

JustNu söker en Grafisk formgivare/kundmottagare till vårt tryckeri i Göteborgs innerstad

JustNu söker en Grafisk formgivare/kundmottagare till vårt tryckeri i Göteborgs innerstad
Till vårt tryckeri i centrala Göteborg söker vi nu en Grafisk formgivare och kundmottagare.

Arbetsplatsen

Tryckeriet ligger i härlig miljö, mittemot Feskekörkan i centrala Göteborg. Vårt fina tryckeri har dels en kundmottagning/expo, dels en produktionsdel där vi trycker digitalt, efterbehandlar och producerar storformat samt dekaler. I dagsläget är vi ett härligt gäng på fem personer som hjälper våra kunder med grafisk formgivning och snabba leveranser av trycksaker. Vi är en framgångsrik länk i JustNu-kedjan, med ytterligare dryga 60 arbetskamrater runt om i landet.

Tjänsten

Utöver att snabbt producera och sälja grafisk formgivning kommer du att vara delaktig i alla tryckeriets processer. Från offert till leverans av den färdiga trycksaken. Du kommer att vara vårt ansikte och vår röst ut mot våra kunder, som du möter via telefon, e-post och personligen i tryckeriets kundmottagning. Ingen dag kommer att vara den andra lik och du kommer att hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Personen vi söker

Ett högt tempo triggar dig och du trivs som allra bäst när det är mycket att göra. Det bästa du vet är att hjälpa dina kunder så att de blir nöjda. En lagspelare som har mycket stor social kompetens är en beskrivning som passar in på dig. Du sprider glädje och energi till dina medarbetare och kunder.

Tidigare erfarenheter

Du har jobbat på tryckeri med liknande uppgifter och känner dig redo för utveckling. Eller så har du nyss avslutat din grafiska utbildning och söker jobb. Erfarenhet från produktion av digitaltryck är merit. Lång erfarenhet av Adobe CS är ett krav.

 • Tillsvidareanställning
 • Lön enligt avtal
 • Sista ansökningsdag 15 oktober 2018
 • Kontaktperson: Agneta Bremmers, platschef

Är det dig som vi beskriver ovan?

Skicka ditt CV och personliga brev till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alternativt till:
JustNu City
Agneta Bremmers
Rosenlundsgatan 4
411 20 Göteborg

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med 17 tryckerier runt om i Sverige. Vi hjälper våra kunder genom att tillhandahålla ett brett utbud av tryckeritjänster. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt av vår hemsida använder vi oss av cookies. Genom cookies kan vi mäta och analysera trafik och därefter optimera hemsidan.