• Annorlunda Trycksaker

  VI ÄLSKAR ANNORLUNDA
  TRYCKSAKER

 • Flexibla Trycksaker

  VI ÄLSKAR FLEXIBLA
  TRYCKSAKER

 • Värmande Trycksaker

  VI ÄLSKAR VÄRMANDE
  TRYCKSAKER

 • Inspirerande Trycksaker

  VI ÄLSKAR INSPIRERANDE
  TRYCKSAKER

 • Web16

  VI ÄLSKAR KÄRLEKSFULLA
  TRYCKSAKER

JustNu söker en Kundmottagare/Formgivare till vårt tryckeri mitt på Allégatan i Borås.

JustNu söker en Kundmottagare/Formgivare till vårt tryckeri mitt på Allégatan i Borås.
Det går bra för JustNu. Vi är ett av Sveriges mest lönsamma företag i den grafiska branschen och vi är inne i en expansionsfas. På våra 17 tryckerier runt om i landet ökar produktionen kraftigt och vi ser mycket positivt på framtiden. Till vårt tryckeri i centrala Borås söker vi en Kundmottagare/Formgivare.

Tjänsten

Du kommer att vara delaktig i nästan allt som händer på tryckeriet. Kunder, mejl, telefon, produktion, formgivning, leveranser etc. Klyschan att vara ”spindeln i nätet” passar perfekt här. Det är ett litet tryckeri med snabba leveranser och högt tempo så allting måste fungera. Ingen dag kommer att vara den andra lik.

Personen vi söker

När det är stressigt och mycket att göra så trivs du som bäst. Du är en lagspelare och har mycket stor social kompetens. Du sprider glädje och värme till dina medarbetare och kunder. Glada medmänniskor gör dig glad. Det bästa du vet är att hjälpa dina kunder så att de blir nöjda!

Dina tidigare erfarenheter

Du har jobbat på tryckeri med liknande uppgifter och känner dig redo för utveckling. Kanske har du precis avslutat din grafiska utbildning och söker jobb.

Fakta om tjänsten

 • Tjänsten är tills vidare.
 • Lön enligt avtal
 • Kontaktperson: Mathias Johansson, Platschef
 • Sista ansökningsdag, 2018-04-19.

Är det dig som vi beskriver ovan?

Skicka ditt CV och personliga brev till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alternativt till:
JustNu Borås
Mathias Johansson
Allégatan 16
503 32 Borås

JustNu är den nya generationens grafiska företag. Våra kompetenta medarbetare hjälper varje år tiotusentals kunder med det som är viktigt för dem. Vi håller på att förändra den grafiska branschen genom att finnas där våra kunder finns. JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med 18 tryckerier i centrala lägen och varje dag gör vi allt vi kan för dig, på dina villkor.
För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt av vår hemsida använder vi oss av cookies. Genom cookies kan vi mäta och analysera trafik och därefter optimera hemsidan.