• Värmande Trycksaker

  VI ÄLSKAR VÄRMANDE
  TRYCKSAKER

 • Web16

  VI ÄLSKAR KÄRLEKSFULLA
  TRYCKSAKER

 • Inspirerande Trycksaker

  VI ÄLSKAR INSPIRERANDE
  TRYCKSAKER

 • Annorlunda Trycksaker

  VI ÄLSKAR ANNORLUNDA
  TRYCKSAKER

 • Flexibla Trycksaker

  VI ÄLSKAR FLEXIBLA
  TRYCKSAKER

JustNu söker en Kundmottagare/Formgivare till vårt tryckeri mitt på Allégatan i Borås.

JustNu söker en Kundmottagare/Formgivare till vårt tryckeri mitt på Allégatan i Borås.
Det går bra för JustNu. Vi är ett av Sveriges mest lönsamma företag i den grafiska branschen och vi är inne i en expansionsfas. På våra 17 tryckerier runt om i landet ökar produktionen kraftigt och vi ser mycket positivt på framtiden. Till vårt tryckeri i centrala Borås söker vi en Kundmottagare/Formgivare.

Arbetsplatsen

Tryckeriet ligger på Allégatan, mitt i centrala Borås. Vårt fina tryckeri har dels en kundmottagning/expo, dels en produktionsdel där vi trycker digitalt, efterbehandlar och producerar storformat. I dagsläget är vi ett härligt gäng på tre personer som hjälper våra kunder med snabba leveranser av trycksaker. Vi är en framgångsrik länk i JustNu-kedjan, med ytterligare dryga 60 arbetskamrater runt om i landet.

Tjänsten

Utöver att snabbt producera och sälja grafisk formgivning kommer du att vara delaktig i alla tryckeriets processer. Från offert till leverans av den färdiga trycksaken. Du kommer att vara vårt ansikte och vår röst ut mot våra kunder, som du möter via telefon, e-post och personligen i tryckeriets kundmottagning. Ingen dag kommer att vara den andra lik och du kommer att hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Personen vi söker

Ett högt tempo triggar dig och du trivs som allra bäst när det är mycket att göra. Det bästa du vet är att hjälpa dina kunder så att de blir nöjda. En lagspelare som har mycket stor social kompetens är en beskrivning som passar in på dig. Du sprider glädje och energi till dina medarbetare och kunder.

Dina tidigare erfarenheter

Du har jobbat på tryckeri med liknande uppgifter och känner dig redo för utveckling. Eller så har du nyss avslutat din grafiska utbildning och söker jobb. Erfarenhet från produktion av digitaltryck är merit. Erfarenhet av Adobe CS är ett krav.

Fakta om tjänsten

 • Tillsvidareanställning
 • Lön enligt avtal
 • Sista ansökningsdag 15 oktober 2018
 • Kontaktperson: Mathias Johansson, platschef

Är det dig som vi beskriver ovan?

Skicka ditt CV och personliga brev till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Alternativt till:
JustNu Borås
Mathias Johansson
Allégatan 16
503 32 Borås

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med 17 tryckerier runt om i Sverige. Vi hjälper våra kunder genom att tillhandahålla ett brett utbud av tryckeritjänster. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt av vår hemsida använder vi oss av cookies. Genom cookies kan vi mäta och analysera trafik och därefter optimera hemsidan.