• Värmande Trycksaker

  VI ÄLSKAR VÄRMANDE
  TRYCKSAKER

 • Web16

  VI ÄLSKAR KÄRLEKSFULLA
  TRYCKSAKER

 • Inspirerande Trycksaker

  VI ÄLSKAR INSPIRERANDE
  TRYCKSAKER

 • Annorlunda Trycksaker

  VI ÄLSKAR ANNORLUNDA
  TRYCKSAKER

 • Flexibla Trycksaker

  VI ÄLSKAR FLEXIBLA
  TRYCKSAKER

Sveriges ledande tryckerikedja söker en kundmottagare/grafiker till vårt tryckeri i Borås

Sveriges ledande tryckerikedja söker en kundmottagare/grafiker till vårt tryckeri i Borås

Välkommen till tryckeriet JustNu i Borås

Det går bra för JustNu. Vi är ett av Sveriges mest lönsamma företag i den grafiska branschen och vi är inne i en expansionsfas. På våra 18 tryckerier runt om i landet ökar produktionen kraftigt och vi ser mycket positivt på framtiden. Till vårt tryckeri i Borås söker vi en kundmottagare/grafiker.

Företaget

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med 18 tryckerier runt om i Sverige. Vår ambition är att utvecklas till Nordens största grafiska aktör. Vi är ett stabilt och lönsamt företag som agerat på den grafiska marknaden sedan 1971.

JustNu har en öppen och platt organisation, där alla medarbetare uppmuntras att medverka till företagets fortsatt positiva utveckling. Vi är stolta över att vara ett av branschens mest jämställda företag med en jämn fördelning mellan könen, även i chefsbefattningar. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

Arbetsplatsen

Tryckeriet ligger i centrala Borås. Vi har dels en kundmottagning/expo, dels en produktionsdel för tryck och efterbehandling.

Vi är en framgångsrik länk i JustNu-kedjan, med ytterligare dryga 70 arbetskamrater runt om i landet. Hos oss arbetar du i en miljö där kreativitet, delaktighet och ambition uppmuntras.

Tjänsten

Utöver att snabbt sälja och producera grafisk formgivning kommer du att vara delaktig i alla tryckeriets processer. Från offert till leverans av den färdiga trycksaken. Du kommer att vara ett våra ansikten och röster ut mot våra kunder, som du möter via telefon, e-post och personligen i tryckeriets kundmottagning. Ingen dag kommer att vara den andra lik och du kommer att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. I ena stunden formger du en folder för att i nästa stund efterbearbeta broschyrer eller skicka en offert.

Personen vi söker

Du tycker om att ta ansvar och är en vän av ordning och reda. Service ligger dig varmt om hjärtat och du får snabbt kontakt med andra människor. Du har lätt att förstå och sätta dig in i kundens behov. Du är en lagspelare, men har också förmågan att jobba självständigt och ta egna initiativ.

Dina tidigare erfarenheter

Du har jobbat på tryckeri med liknande uppgifter och känner dig redo för utveckling. Eller så har du nyss avslutat din grafiska utbildning och söker jobb. Alternativt är du en person med intresse och kunskap inom formgivning, som har jobbat med försäljning och kundservice. Erfarenhet från produktion av digitaltryck och körkort är en merit. Erfarenhet av grafisk produktion i Adobe CS är ett krav.

Fakta om tjänsten

 • Tjänsten är tillsvidare med tillsättning snarast.
 • Lön enligt avtal.
 • Sista ansökningsdag 25 november 2019.
 • Kontaktperson Agneta Bremmers, HR-chef.

Är det dig som vi beskriver ovan?

Skicka ditt CV och personliga brev till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.