• Web16

  VI ÄLSKAR KÄRLEKSFULLA
  TRYCKSAKER

 • Annorlunda Trycksaker

  VI ÄLSKAR ANNORLUNDA
  TRYCKSAKER

 • Värmande Trycksaker

  VI ÄLSKAR VÄRMANDE
  TRYCKSAKER

 • Flexibla Trycksaker

  VI ÄLSKAR FLEXIBLA
  TRYCKSAKER

 • Inspirerande Trycksaker

  VI ÄLSKAR INSPIRERANDE
  TRYCKSAKER

 • Start
 • Nyheter
 • Lediga tjänster
 • Sveriges ledande tryckerikedja söker en sälj- och kundansvarig platschef till ett av våra säljkontor i Stockholm

Sveriges ledande tryckerikedja söker en sälj- och kundansvarig platschef till ett av våra säljkontor i Stockholm

Sveriges ledande tryckerikedja söker en sälj- och kundansvarig platschef till ett av våra säljkontor i Stockholm

Välkommen till tryckeriet JustNu på Södermalm i Stockholm

Det går bra för JustNu. Vi är ett av Sveriges mest lönsamma företag i den grafiska branschen och vi är inne i en expansionsfas. På våra 18 tryckerier runt om i landet ökar produktionen kraftigt och vi ser mycket positivt på framtiden. Till vårt tryckeri på Södermalm i Stockholm söker vi en sälj- och kundansvarig platschef.

Företaget

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med 18 tryckerier/säljkontor runt om i Sverige. Vår ambition är att utvecklas till Nordens största grafiska aktör. Vi är ett stabilt och lönsamt företag som agerat på den grafiska marknaden sedan 1971. Vi ingår i Brover Group vars affärsidé är att långsiktigt investera i och utveckla mindre och medelstora företag inom den grafiska branschen.

JustNu har en öppen och platt organisation, där alla medarbetare uppmuntras att medverka till företagets fortsatt positiva utveckling. Vi är stolta över att vara ett av branschens mest jämställda företag med en jämn fördelning mellan könen, även i chefsbefattningar.

För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

Arbetsplatsen

Säljkontoret ligger på Södermalm i Stockholm. Förutom vår befintliga kundmottagning är ett showroom för textil- och profilprodukter under uppbyggnad. Produktion av papperstrycksaker sköts av vår gemensamma produktionsenhet i Stockholm city. Profil- och textiltryck produceras idag av våra kollegor inom JustNu och Brover Group.

Vi är en framgångsrik länk i JustNu-kedjan, med ytterligare dryga 70 arbetskamrater runt om i landet. Hos oss arbetar du i en miljö där kreativitet, delaktighet och ambition uppmuntras.

Tjänsten

Huvudfokus är försäljning av trycksaker och kundutveckling. Profil- och textilprodukter är ett segment inom tryck som vi satsar stort på. Pennor, vattenflaskor, rollups, t-shirts och godis till företagseventet är alla exempel på produkter som går att profilera med ett varumärke.

Din viktigaste arbetsuppgift är hjälpa våra befintliga och blivande kunder att hitta rätt produkter och trycksaker för deras behov. Du ser också till att den dagliga verksamheten fungerar och har personalansvar för dina medarbetare. I team med ytterligare två platschefer i Stockholm city arbetar ni mot gemensamt uppsatta mål och ansvarar tillsammans för att produktionsenheten är välfungerande.

Personen vi söker

Du är idag säljare inom textiltryck, profilreklam eller närliggande bransch och vill ta nästa steg med mer ansvar. Kanske har du jobbat som butikssäljare med ansvar för en butik eller en avdelning. Alternativt har du redan ledarerfarenhet från ovan nämna eller den grafiska branschen och har ett stort kontaktnät med kunder.

Kund och försäljning är ditt naturliga fokus. Där andra ser problem, ser du lösningar. För dig finns inga lugna dagar, då det alltid finns kunder att kontakta.

Dina tidigare erfarenheter

Du har tidigare verkat i en arbetsledande och säljande funktion och känner dig bekväm i rollen som ledare. Alternativt har du arbetat som säljare eller med säljande uppgifter. Ett stort intresse för produkter med tryck och erfarenhet av försäljningsarbete är ett krav. Kunskap från den grafiska branschen är meriterande.

Fakta om tjänsten

 • Tjänsten är tills vidare, heltid och med tillsättning snarast.
 • Lön enligt avtal.
 • Sista ansökningsdag 22 november 2019.
 • Kontaktperson Agneta Bremmers, HR-chef.

Är det dig som vi beskriver ovan?

Skicka ditt CV och personliga brev till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt av vår hemsida använder vi oss av cookies. Genom cookies kan vi mäta och analysera trafik och därefter optimera hemsidan.