• Värmande Trycksaker

  VI ÄLSKAR VÄRMANDE
  TRYCKSAKER

 • Flexibla Trycksaker

  VI ÄLSKAR FLEXIBLA
  TRYCKSAKER

 • Inspirerande Trycksaker

  VI ÄLSKAR INSPIRERANDE
  TRYCKSAKER

 • Web16

  VI ÄLSKAR KÄRLEKSFULLA
  TRYCKSAKER

 • Annorlunda Trycksaker

  VI ÄLSKAR ANNORLUNDA
  TRYCKSAKER

Sveriges ledande tryckerikedja söker produktionsmedarbetare

Sveriges ledande tryckerikedja söker produktionsmedarbetare

Välkommen till tryckeriet JustNu i Trollhättan!

Det går bra för JustNu. Vi är ett av Sveriges mest lönsamma företag i den grafiska branschen och vi är inne i en expansionsfas. På våra 18 tryckerier runt om i landet ökar produktionen kraftigt och vi ser mycket positivt på framtiden. Till vårt tryckeri i Trollhättan söker vi en produktionsmedarbetare.

Företaget

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med 18 tryckerier/säljkontor runt om i Sverige. Vår ambition är att utvecklas till Nordens största grafiska aktör. Vi är ett stabilt och lönsamt företag som agerat på den grafiska marknaden sedan 1971. Vi ingår i Brover Group vars affärsidé är att långsiktigt investera i och utveckla mindre och medelstora företag inom den grafiska branschen.

JustNu har en öppen och platt organisation, där alla medarbetare uppmuntras att medverka till företagets fortsatt positiva utveckling. Vi är stolta över att vara ett av branschens mest jämställda företag med en jämn fördelning mellan könen, även i chefsbefattningar.

För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

Arbetsplatsen

Tryckeriet ligger i Skogstorpa industriområde i Trollhättan. Vi har dels en kundmottagning expo, dels produktionsytor för digitaltryck, efterbehandling, storformatsprint samt produktion i Heidelberg vinge och cylinder.

Vi är en viktig länk i JustNu-kedjan, med ytterligare dryga 70 arbetskamrater runt om i landet. Hos oss arbetar du i en miljö där kreativitet, delaktighet och ambition uppmuntras.

Tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är produktion av tryck, foliering, prägling och stansning i Heidelbergs klassiska maskiner. Efterbehandling, pack och distribution ingår också i dina arbetsuppgifter.

Personen vi söker

Du tycker om att ta ansvar och är en vän av ordning och reda. Du arbetar effektivt och strävar alltid efter bästa möjliga resultat. Att leverera hög kvalitet på kortast möjliga tid är din målsättning. Yrkesstolthet är din drivkraft.

Dina tidigare erfarenheter

Du har mångårig vana av liknande arbetsuppgifter på tryckeri. Erfarenhet från grafisk produktion är ett krav. Vana av produktionsplanering är en merit.

Fakta om tjänsten

 • Tjänsten är tills vidare, heltid och med tillsättning snarast.
 • Lön enligt avtal.
 • Kontaktperson Agneta Bremmers, HR-chef.

Är det dig som vi beskriver ovan?

Skicka ditt CV och personliga brev till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt av vår hemsida använder vi oss av cookies. Genom cookies kan vi mäta och analysera trafik och därefter optimera hemsidan.