• Värmande Trycksaker

  VI ÄLSKAR VÄRMANDE
  TRYCKSAKER

 • Flexibla Trycksaker

  VI ÄLSKAR FLEXIBLA
  TRYCKSAKER

 • Inspirerande Trycksaker

  VI ÄLSKAR INSPIRERANDE
  TRYCKSAKER

 • Annorlunda Trycksaker

  VI ÄLSKAR ANNORLUNDA
  TRYCKSAKER

 • Web16

  VI ÄLSKAR KÄRLEKSFULLA
  TRYCKSAKER

JustNu förvärvar Gratus (fd Arkitektkopia i Lidköping och Skövde)

Tryckerikedjan JustNu fortsätter växa i Västra Götaland

JustNu förvärvar Gratus (fd Arkitektkopia i Lidköping och Skövde)

Peter Veres (JustNu) och Gabriel Carlsson (Gratus)

”Vi är sedan tidigare en stark aktör i Lidköping. Efter förvärvet av Gratus stärker vi vår position ytterligare i Lidköping och Skövde samtidigt som vi utökar vårt erbjudande inom ritningshantering”. säger JustNu:s VD Jan Veres.

JustNu i Lidköping och Gratus verksamheter kommer att slås samman under namnet ”JustNu Lidköping” och flytta in i Gratus befintliga lokaler. Gratus tidigare ägare, Gabriel Carlsson, kommer att fortsätta arbeta på JustNu i Lidköping med ansvar för ritningshantering och storformat.

Renovering och anpassning av Gratus gamla lokaler är i full gång. Om en vecka ska lokalerna vara anpassade till JustNus profil.

”Det känns verkligen roligt att bli en del av JustNu. Mitt arbete fortsätter i stort sett som vanligt fast nu med fler kollegor och tryggheten av att tillhöra ett stort och framgångsrikt företag”, säger Gratus ägare Gabriel Carlsson.

”Det är glädjande att se vilket engagemang det finns hos både köpare och säljare efter en sådan här affär. Energin är verkligen på topp och kunskapsutbytet som uppstår skapar nya möjligheter. Det finns plats för fler entreprenörer och tryckeriägare inom JustNu. Vår målsättning är att vara nära våra kunder överallt, vi är Sveriges Lokala Tryckeri och vi fortsätter att expandera, vi välkomnar därför alla tryckeriägare som är intresserade av att bli en del av JustNu att kontakta oss”, avslutar JustNu:s styrelseordförande Peter Veres.

För mer information:
Jan Veres, VD: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 0701-65 30 00
Peter Veres, styrelseordförande: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 0706-88 11 78

JustNu är den nya generationens grafiska företag. Våra kompetenta medarbetare hjälper varje år tiotusentals kunder med det som är viktigt för dem. Vi håller på att förändra den grafiska branschen genom att finnas där våra kunder finns. JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med 18 tryckerier i centrala lägen och varje dag gör vi allt vi kan för dig, på dina villkor.