Sidor

Snabba leveranser av rollups i Stockholm

På våra fyra tryckerier i Stockholm kan vi vanligtvis få fram rollups redan samma dag, om det skulle behövas. Vår standardrollup är 85 cm och med flexibel höjd mellan 160-225 cm. Behöver du bredare kan vi även ta fram rollups med bredd på 100, 125 och 150 cm.

Standardmaterialet som vi trycker på är en brandskyddad och ljusblockerande väv med en stabil och trevlig känsla. Utmärkt för mässor, event och andra ställen där dina kunder passerar.

Oftast har våra kunder färdigt underlag för sin rollup, men vill du att vi bistår med grafisk formgivning av din rollup kan vi även göra det. Skapar du ditt egna original, utgå då gärna från någon dessa mallar för din rollup.

Våra rollups är även lämpade att bygga en temporär vägg av. Till exempel om man vill att ett budskap ska synas ordentligt ställer man rollups bredvid varandra och fäster ihop dem i ovankant men en clips. En snabb, snygg och enkel lösning.

Du får dessutom hårdvarugaranti på rollups hos ditt lokala JustNu-tryckeri. Skulle en teleskoppinne, upprullningsfjäder eller en klämprofil gå sönder, byter vi ut hela produkten avgiftsfritt, förutsatt att rollupen har hanterats normalt.

Alla rollups levereras i en svart bärväska och inom Stockholm kan du vanligtvis få leverans av din rollup redan samma dag.

Stockholm

 • Träffar: 46

Kortlek

Hej, vad kul att du har hittat hit!

Vi hoppas att du får mycket glädje av din kortlek. På denna sida hittar du spelregler samt inspirationsvideos.

Hej Knegt

Hej Knegt

Hej Knekt är ett kortspel om saker för 3 till 6 personer.

Detta behöver man
 • En kortlek utan jokrar.
 • Mynt eller dyligt, om man vill.
Spelets idé

Man skall bygga uppåt på respektive tvåa till Ess och på det viset bli av med handens kort. Innan korten delas ut satsar man. Man lägger t.ex. en varsin krona i fem högar. En för varje färg och en till potten. Pengarna för färgerna får man när man lägger ut knekt i färgen. Potten delas ut om någon lyckas avsluta med hjärter knekt. Nya insatser görs mellan varje giv i samtliga fem högar.

Given

Alla korten delas ut. Spelare som fått ♣ 2 börjar med att lägga ut den sen går turen vidare.

Spelet

Spelare nummer två har nu att välja på att lägga klöver tre eller någon tvåa, kan han inte säger han pass och turen går vidare. Endast ett kort får läggas ut när spelare är i tur utom när man vänder bort färg med ess vilket genererar ett extralägg (frivilligt) eller då spelare är i tur och kan lägga ut samtliga handens kort och avsluta given så får spelaren göra det. Lyckas man lägga knekt så får man in insatserna för den färgen. om given avslutas och man i någon färg ej kommit till knekt än så låter man insatserna ligga kvar på färgen + att man satsar igen.

Taktik

Har man flera kort att välja på så kan man styra spelet lite grann genom att hålla inne kort i färg där man inte har något högt kort själv. I färger där man sitter med höga kort däremot är det ju bra om det byggs tidigt på. Kom ihåg bara att kan man lägga något kort så måste man göra det. Man får inte "tjuvpassa".

Lycka till!

Spelregler hämtade från https://sv.wikibooks.org

Bluffstop

Bluffstop är ett kortspel för 2 till 6 personer.

Detta behöver man
 • En kortlek med 52 kort, inga jokrar.
Början

Blanda korten och dela ut 7 kort till varje spelare. Lägg resten av korten med baksidan uppåt i mitten på bordet. Låt oss kalla den för högen. Ta upp ett kort från högen, visa det så alla ser vad det är för kort och lägg kortet bredvid högen med baksidan upp, så man inte kan se vad det är för färg eller valör längre. Låt oss kalla denna hög för spelhögen.

Spelomgång

Spelaren till vänster om givaren börjar med att spela. Det gäller att lägga ett kort som är av samma färg men av högre valör än det kortet som ligger i spelhögen. Lägsta kortet man kan lägga är en 2:a och det högsta är Äss. Spelaren bör inte visa korten han ska lägga men måste tala om vilket kort han lägger oavsett om det är sant eller falskt. Kortet läggs med baksidan upp så att ingen kan se det. Om ingen spelare sagt "Bluffstopp" (se nedan) går turen vidare till nästa spelare.

 

Den spelare som inte kan lägga ett kort av samma färg och som är av högre valör har 2 alternativ:

 • Lägg ett kort och bluffa. Om föregående spelare till exempel påstått sig lägga ♠ 10, så kan spelaren lägga ♥ 3 och påstå att det är ♠ D.
 • Säg Pass! och turen går vidare till nästa spelare. Om en spelare sagt pass, och turen återkommer till spelaren efter att alla andra spelare också har sagt pass så får spelaren lägga ett valfritt kort spelet fortsätter med detta kort som grund.

Att syna

Syna en bluff gör man genom att säga "Bluffstopp" och vända på det senast spelade kortet.

 • Om kortet var det som den som spelade kortet påstod får den som synade bluffen ta upp 3 kort från högen och den som spelade ut kortet får spela ut ett nytt kort av valfri färg och valör.
 • Om det istället var en bluff så får den som spelade ut kortet ta upp 3 kort från högen och den som synade får spela ut ett nytt valfritt kort.

Speciella regler

 • Om en spelare tror att en annan spelarer fuskar så får han säga bluffstop och kolla på kortet den andre spelaren precis lagt ut. Om spelaren då hade rätt får den andre spelaren ta upp alla kort i spelhögen och turen går över till spelare som synade. Om spelaren hade fel och den andra spelaren inte bluffade så får spelaren som synade kortet ta upp alla kort i spelhögen och spelet fortsätter sin vanliga gång.
 • Alternativ: Istället för att ta upp hela spelhögen tar man 3 kort från högen. Dessutom skall 1) Om det var en bluff den som synade bluffen spela ut nästa kort och det kan vara av vilken valör och färg som helst eller 2) Om det inte var en bluff den som blev synad spela ut nästa kort och han får då välja vilken färg och valör som helst.
 • Dropp är nått som är frivilligt att köra med. Kom bara överens innan ni börjar om man ska köra med det eller inte. Det går ut på att man får tappa kort i knät eller på något annat vis bli av med korten från handen utan att någon märker det. Om någon kommer på en så måste spelaren erkänna att det har skett ett dropp. 3 till 6 straff kort måste då tag upp och tvärtom om spelaren hade fel.

Mål

Att bli av med korten.

Lycka till!

Spelregler hämtade från https://sv.wikibooks.org

Plump

Plump är ett kortspel för 2 till 5 personer.

Detta behöver man
 • Kortlek
 • Penna
 • Papper
Spelets idé

Plump är ett sticktagningsspel där man inte bara ska ta så många stick som möjligt utan man måste ta det antal stick man sagt vid givens början för att få poäng. Om man tar fler eller färre än man sagt plumpar man. Men även sen man plumpat i en giv så kan man försöka förhindra att motspelarna lyckas ta dom stick dom begärt.

Given

Given går ett steg åt vänster efter varje giv. Plump spelas ett bestämt antal givar. Första given får alla tio kort var, nästa nio kort, sen åtta och så vidare ner tills alla får ett kort var. Man ger lika mång givar med ett kort var som det är spelare med. alla ska få bjuda först en gång. Sen ges två kort var, sen tre osv tills en sista giv med tio kort var.

Spelet

Spelaren till höger om givaren börjar med säga antalet stick den tror den kommer att ta och sedan fortsätter det hela varvet runt. Sist väljer givaren antalet stick, givaren får inte välja så att alla kan klara sina stick. Ex. om det är 10 kort utdelade och de övriga har valt 3,3,2 så får inte givaren välja 2 stick eftersom det då går jämt upp. Den spelare som valt flest antal stick (närmast efter given om flera valt lika) börjar. Man måste följa färg om man kan annars får man saka. Högsta kort i spelad färg tar sticket och startar nästa stick.

Poängräkning

Om man lyckats ta de stick man tippat så sätter man en etta framför antalet stick man angav. Alltså om man tippade på 5 stick och lyckades ta det så får man 15 poäng. Har man sagt 0 (noll) så blir det 10 (har man gissat på 10 stick och lyckas med detta får man alltså 110 poäng). Om man misslyckades med att ta de sticken man sagt får ritar man en plump i protokollet och plumpar är värda noll poäng. När alla givar är slut så vinner den som fått mest.

Taktik

Se till totala antalet begärda stick hittills när det är din tur att bjuda.

 • Är det, eller ser ut att bli, fler än som finns kommer det blir det strid om sticken och då är kung, knekt + nåt lågt i en färg inte säkert att man får ett stick på.
 • Om antalet begärda blir färre än som finns måste man akta sig för att inte få för många.

Det kan vara dumt att ta sina stick direkt för man kanske kanske inte komma ur ens på en tvåa, dom andra kanske inte har färgen. Säkrast att försöka bli av med dom höga kort som man inte vill ta med först och kliva in med sina säkra när bara dom är kvar. Lättast är det att begära noll (speciellt om det är fler begärda än det finns) för man kan krypa och saka bort dom höga korten. Men det kan anses fegt att begära noll hela tiden. Och det är inte säkert man vinner ändå. Om du tagit för många eller det inte finns tillräkligt många kvar för att du ska klara ditt bud så försök plumpa så många som möjligt.

Lycka till!

Spelregler hämtade från https://sv.wikibooks.org

Stress

Stress ett kortspel för 2 personer.

Detta behöver man
 • En kortlek med 52 kort, inga jokrar.
Start
 • Börja med att blanda och ge 26 kort till vardera spelare.
 • Varje spelare ska lägga 4 öppna kort framför sig. Om det finns 2 eller fler kort av samma valör så kan spelaren lägga ihop de korten till en hög. Spelaren får sedan lägga upp ett kort till så det hela tiden finns 4 högar.
 • När båda spelarna har 4 kort/högar framför sig så ska de lägga varsitt kort i mitten, så att kortet ligger till höger om den andre spelaren kort.

Det är viktigt att båda spelarna lägger sina kort samtidigt. För när korten väl är lagda så är spelet igång och då kan det gå undan. Ett sätt är att båda säger Ett, två, tre, där spelarna lägger sitt kort samtidigt på tre.

Spelplan

Det spelar inte så stor roll hur det ser ut på bordet. Men för att få ett hum om hur det ungefär kan se ut visas här ett exempel.

 • Första raden blir första spelarens kort. Denna rad består av 4 högar.
 • Andra raden, cirka 30 cm ifrån blir spelraden. Denna rad består av 2 högar. Vi kan kalla dem spelhögarna.
 • Tredje raden, ytterligare cirka 30 cm ifrån, blir den andra spelarens kort. Dennna rad består av 4 högar.

Glöm inte att blanda ordentligt emellanåt!

Spelomgång

Stress är ganska speciellt till skillnad från andra spel. I stress så får nämligen båda spelarena lägga samtidigt och hur snabbt de vill. Färg spelar ingen roll i spelet. Någon kan vinna på bara en omgång med det kan krävas flera omgångar.

 

 • Almänna regler

 

   • När båda spelare har lagt upp varsitt kort så är det fritt fram att flytta en av sina högar (som kan bestå av ett kort) till någon av spelhögarna. Men dettas får bara göra om spelarens kort är en valör högre eller lägre än vad spelhögen är. D.v.s. om det ligger de en 4:a i ena spelhögen och ena spelaren har en 5:a, 6:a, 7:a och en 10:a så kan spelaren lägga först en 5:a på spelhögen, sen en 6:a och till sist en 7:a. Men spelaren får inte lägga sin 10:a på spelhögen eftersom 10:an inte är en valör högre eller lägre än en 7:a. För att få lägga på en 7:a så måste man lägga en 6:a eller en 8:a. Absolut inte en 7:a.

 

 • Påfyllnad av kort

 

   • När man lägger kort så kommer det försvinna kort från spelarens kortrad. Så det är upp till spelaren själv att fylla på sin kortrad som det önskas. Men maximalt 4 högar får bara finnas. Glöm inte bort också att man får lägga ihop kort av samma valör på sin egen kortrad.

 

 • Stress

 

   • Du får självklart lägga på vilken av de två spelhögarna du vill, men ett tips är att man försöker lägga så mycket som möjligt på den vänstra, för när båda högarna får samma valör så gäller det att säga stress och samtidigt slå på den högra spelhögen. Den som gör det först slipper ta upp alla korten. Om det blir lika av någon anledning så tar varje spelare upp sin högra spelhög.
   • Viktigt är även att blanda korten man tar upp.

 

 • Slutet av spelomgången

 

   • När ingen kan lägga något så börjar en ny omgång. Exempel: båda spelarna tar ett kort och lägger samtidigt på spelhögarna. Om ena spelaren fått slut på kort så får den andra spelare ge över ett kort så båda kan lägga samtidigt varsitt kort. Om båda spelarna saknar kort på hand och ej kan lägga ett kort tas respektive hög upp av spelarna.

Mål

Att bli av med alla kort på hand samt bli av med alla 4 högarna med kort framför sig.

Lycka till!

Spelregler hämtade från https://sv.wikibooks.org

Texas Hold’em

Texas Hold’em ett kortspel för 2-8 personer.

Sammanfattning

Texas Hold’em är idag den vanligaste pokervarianten. Varje spelare blir tilldelad två hålkort. Dessa kort är privata och inte synliga för de andra spelarna. Under spelets gång kommer även fem uppåtvända kort läggas upp på bordet. Dessa kort är gemensamma kort som alla spelare får använda sig av. Spelarna får sedan använda sig av vilken femkortskombination bland de fem gemensamma och de två privata kort för att skapa sin hand. Man kan alltså använda alla fem korten som ligger på bordet eller använda en eller två av de korten som man har på hand.

Börja Spela

Mörkar / Blinds
I Texas Hold’em använder man sig av en dealerknapp för att markera vart korten ska delas ifrån. Efter varje spel flyttas dealerknappen vidare ett steg. Lilla och stora mörken (blind) satsas av de två spelare direkt till dealerns vänster.

Första Satsningsrundan (Pre-Flop)
När mörkarna är satsade delar dealern ut två nedåtvända kort (hålkort) till samtliga spelare med start från lilla mörken. Dessa kort är spelarnas privata kort. Spelaren till vänster om stora mörken (big blind) startar första satsningsrundan genom att syna (satsa lika mycket som stora mörken), höja (lägsta höjning är den samma som stora mörken) eller lägga sig. Första satsningsrundan är klar när alla spelare satsat lika mycket i potten eller lagt sig (efter en spelares bet).

Andra Satsningsrundan (The Flop)
När den första satsningsrundan är avklarad bränner dealern det översta kortet i leken. Detta främst för att undvika fusk genom t.ex. märkning av kort. Dealern lägger därefter upp tre öppna kort på bordet. Dessa kort kallas The Flop eller floppen, och är tillgängliga för alla spelare. Spelaren till vänster om dealern startar andra satsningsrundan genom att checka (passa) eller ”öppna potten” genom att satsa. Andra satsningsrundan är klar när alla spelare satsat lika mycket i potten, checkat (passat) varvet runt eller lagt sig (efter en spelares bet).

Tredje Satsningsrundan (The Turn)
När den andra satsningsrundan är avklarad bränner dealern åter igen det översta kortet i leken och lägger därefter ytterligare ett öppet kort på bordet. Detta kort kallas för The Turn eller 4th Street. Även detta kort är tillgängligt för alla spelare. Tredje satsningsrundan går till på exakt samma sätt som andra rundan och är klar när alla spelare satsat lika mycket i potten, checkat (passat) varvet runt eller lagt sig (efter en spelares bet).

Fjärde Satsningsrundan (The River)
Dealer bränner det översta kortet och lägger därefter ut ytterligare ett öppet kort på bordet. Detta kort kallas för The River eller 5th Street och är det femte och sista öppna kortet spelarna får använda sig av för att skapa sin hand. En fjärde och sista satsningsrunda startar och går till på exakt samma sätt som de två tidigare.

Showdown
Efter att den fjärde och sista satsningsrundan är avklarad är det dags för ”showdown” där spelarna som är kvar i spel visar sina händer. Spelarna får använda sig av vilken femkortskombination bland de fem gemensamma och de två privata kort för att skapa sin hand. Man kan alltså använda alla fem korten som ligger på bordet eller använda en eller två av de korten som man har på hand. Spelaren med den bästa femkortskombinationen vinner potten. Är två eller flera händer lika bra delas potten mellan vinnarna.

Lycka till!

Spelregler hämtade från http://www.spelregler.org

Finns i sjön

Finns i sjön ett kortspel för 2 till 4 personer.

Detta behöver man
 • Kortlek
Spelets idé

Dela ut 4 kort till varje spelare, som de får se. Men visa inte korten för några andra. Ta resten av korten i kortleken och sprid ut dem på bordet med baksidan upp. Det är dessa kort som bildar en sjö.

När det blir en spelares tur så måste spelaren begära ett kort från en annan spelare. Färg behövs inte anges. Spelare får bara begära valörer som den själv har på sin egen hand. Om den andra spelaren har kortet som den första spelaren begärde så måste den andra spelaren lämna över samtliga kort i samma valör. Den första spelaren får nu fråga igen efter kort hos en annan eller samma spelare.

Om spelaren inte har några av de begärda korten säger spelaren Finns i sjön och spelaren som begärde kort får plocka upp ett kort ur sjön. Skulle spelaren hitta det efterfrågade kortet i sjön så får den fortsätta fråga. Spelaren får dessutom fråga samma person om den skulle vilja. Om spelaren som har begärt korten får 4 stycken av samma valör så läggs korten åt sidan. Detta kan kallas bok.

Om en spelare får sin hand tom så plockar spelaren upp ett kort från sjön, så det hela tiden finns minst ett kort på handen. När alla kort är spelade, sjön är slut och spelarna inte har några kort på handen så är spelet över. Den med flest kort undanstoppade har vunnit.

Lycka till!

Spelregler hämtade från https://sv.wikibooks.org

Läs mer: Kortlek

 • Träffar: 297

Huvudkontor

Välkommen till JustNu Huvudkontor. Här hittar du företagsledning samt ekonomifunktion.

JustNu är en tryckerikedja som startade 1971 och finns representerad i hela Sydsverige, från Uppsala till Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar gällande grafisk produktion.

Huvudkontor

 • Träffar: 882

Policy - GDPR

Behandling av personuppgifter enligt GDPR.

Denna dag, 2018-05-22, har följande policy upprättats för JustNu AB och gäller till vidare.

Vad är en personuppgift och vad innebär en behandling av personuppgifter?

En personuppgift är information som direkt eller indirekt kan identifiera en fysisk levande person. Exempel på personuppgifter är namn, adress, telefonnummer och e-postadress, men uppgifter som IP-nummer eller användarbeteenden i kombination med andra uppgifter som används för att kunna koppla till dig är också personuppgifter. En behandling av personuppgifter innefattar all hantering av personuppgifter, till exempel; insamling, vidarebefordring, analysering, registrering och lagring.

Syfte

Vi värnar om din integritet. Du ska kunna känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter. Därför har vi upprättat den här policyn. Den utgår från gällande dataskyddslagstiftning och förtydligar hur vi jobbar för att ta tillvara dina rättigheter och din integritet.Syftet med den här policyn är att du ska få veta hur vi behandlar dina personuppgifter, vad vi använder dem till, vilka som får ta del av dem och under vilka förutsättningar samt hur du kan ta tillvara dina rättigheter.

Bakgrund

Vi behandlar dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamål, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.Vi behöver också dina personuppgifter för att ge dig bra service exempelvis vad gäller marknadsföring, uppföljning och information. Vi kan också behöva dina personuppgifter för att uppfylla lagar samt utföra kund- och marknadsanalyser.
Riktlinjer

Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vi behandlar endast personuppgifter när vi har laglig grund. Vi behandlar inte personuppgifter i annat fall än när de behövs för att fullgöra förpliktelser enligt avtal och lag.

Nedan följer exempel på personuppgifterna vi behandlar:

 • Namn
 • Adress
 • E-postadress
 • Telefonnummer
 • Faxnummer
 • Ålder
 • Födelsedatum
 • Kön
 • Titel
 • Användarnamn
 • Fotografier
 • Betalkortsnummer, kreditkortsnummer och andra bankrelaterade uppgifter
 • Uppgifter som du registrerade självmant och frivilligt uppger
 • Innehåll som du själv publicerar, s.k. användargenererat innehåll

Laglig grund

JustNu Försäljning har främst valt att åberopa Intresseavvägning gällande behandling av personuppgifter. I vissa fall kan även Samtycke inhämtas av berörda pater.

Hur får vi tillgång till dina personuppgifter?

Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke oavsett vårt val av laglig grund. Vi kommer då inte längre att behandla dina personuppgifter eller inhämta nya, under förutsättning att det inte behövs för att fullgöra våra skyldigheter enligt avtal eller lag. Tänk på att återkallelse av samtycke kan innebära att vi inte kan fullgöra de skyldigheter vi har i förhållande till dig.

Nedan följer punktlista gällande hur vi får tillgång till dina personuppgifter.

 • Uppgifter som du tillhandahåller oss direkt.
 • Uppgifter som registreras när du besöker vår hemsida.
 • Uppgifter som vi får från offentliga register.
 • Uppgifter som vi får från leverantörer av register.
 • Uppgifter som vi får när du anlitar en av våra medarbetare.
 • Uppgifter som vi får när du anmäler dig till våra kurser eller seminarier.
 • Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick.
 • Uppgifter som vi får när du svarar på enkäter och undersökningar.
 • Uppgifter som vi får när du kontaktar oss, söker anställning hos oss, besöker oss eller på annat sätt tar kontakt med oss.

Vilken information ger vi till dig?

Denna policy skickar vi till efterfrågande part på begäran. Denna policy finns även att återfinna på vår hemsida https://www.justnu.se/gdpr

Du har alltid en möjlighet att kontakta oss om du har frågor eller behöver lämna en begäran eller förfrågan som avser dina personuppgifter och/eller rättigheter.
Behandlas dina personuppgifter på ett betryggande sätt?

Vi utarbetar rutiner och arbetssätt för att dina personuppgifter ska hanteras på ett säkert sätt. Utgångspunkten är att endast arbetstagare och andra personer inom organisationen som behöver personuppgifterna för att utföra sina arbetsuppgifter ska ha tillgång till dem.I fråga om känsliga personuppgifter har vi inrättat särskilda behörighetskontroller, vilket innebär ett högre skydd för dina personuppgifter.Våra system är utvecklade med din integritet i fokus och skyddar i mycket hög grad mot intrång, förstöring samt andra förändringar som kan innebära en risk för din integritet.Vi har policy för IT-säkerhet för att säkerställa att dina personuppgifter behandlas säkert.Vi överför inte personuppgifter i andra fall än de som uttryckligen anges i denna policy.

När lämnar vi ut dina personuppgifter?

Vår utgångspunkt är att inte lämna ut dina personuppgifter till tredje part om du inte har samtyckt till det eller om det inte är nödvändigt för att uppfylla våra förpliktelser enligt avtal eller lag. I de fall vi lämnar ut personuppgifter till tredje part upprättar vi sekretessavtal samt säkerställer att personuppgifterna behandlas på ett betryggande sätt.

Ansvar

JustNu AB är personuppgiftsansvarig, vilket innebär att vi är ansvariga för hur dina personuppgifter behandlas och att dina rättigheter tas tillvara.
Vilka rättigheter har du som registrerad?

I korthet innebär det att du som registrerad ska få information om och hur dina personuppgifter behandlas och ha kontroll över dina egna uppgifter. Nedan beskrivs varje rättighet.

Rätt till tillgång: På JustNu AB är vi alltid öppna och transparenta med hur vi behandlar dina personuppgifter. Om du vill veta vilka personuppgifter vi behandlar om just dig kan du begära ut ett registerutdrag. Det är viktigt att vi kan säkerställa att vi lämnar ut uppgifterna till rätt person, därför ska din begäran vara skriftlig, egenhändigt undertecknad och innehålla uppgifter om namn och personuppgifter.

Rätt till rättelse: Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du när som helst kontakta JustNu AB och begära att få dem rättade.

Rätt att bli bortglömd: Du kan begära att JustNu AB raderar dina person-uppgifter utan onödigt dröjsmål. I vissa fall kommer JustNu AB inte att kunna radera dina personuppgifter eftersom vi måste uppfylla lagar och krav som ställs på vår verksamhet. I sådana fall kommer vi att blockera användningen av dina personuppgifter för de ändamål som du önskar att bli bortglömd i den mån det är möjligt.

Rätt till begränsning av behandling: Du har rätt att begära att behandlingen av dina person-uppgifter begränsas.

Rätt att göra invändningar: Du kan när som helst invända mot behandling av personuppgifter som grundar sig på ett berättigat intresse hos JustNu Försäljning AB.

Rätt till dataportabilitet: Om behandlingen av dina personuppgifter sker automatiskt och antingen har ett avtal eller ett samtycke som rättslig grund, har du rätt att få en kopia av de personuppgifter som du har tillhandahållit JustNu Försäljning AB. Personuppgifterna ska ges i ett format som är strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart. Du har rätt att föra över den här informationen till en annan personuppgiftsansvarig utan att JustNu AB kan neka begäran.

Den person som önskar veta vilka uppgifter JustNu AB har sparade och- eller önskar få dessa korrigerade, blockerade, delgivna eller raderade hänvisas till e-postadressen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vid begäran av borttagning, ändring och- eller blockering av personuppgifter sker detta skyndsamt och senast inom 3 månader.

Revision

Detta dokument kan komma att revideras efter behov.

 • Träffar: 111

Statisk text

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med tryckerier runt om i Sverige. Vi hjälper våra kunder genom att tillhandahålla ett brett utbud av tryckeritjänster. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

 • Träffar: 52

Om tryckeriet JustNu

JustNu är en tryckerikedja som startade 1971 och finns representerad i hela Sydsverige, från Västerås till Malmö.

Vi fokuserar på personlig service, lokal närvaro och erbjuder helhetslösningar inom tryck. Med fingertoppskänsla och engagemang trycker vi allt från broschyrer, foldrar, kuvert och brevpapper till affischer och roll-ups till företag som vill ha snabb och effektiv service. Lokal närvaro, personligt bemötande och snabba leveranser är viktiga grundstenar i JustNu:s strategi.

Du som söker ett tryckeri med hög kompetens och känsla för kvalitet på såväl offset- som digitaltryck, tveka inte att höra av dig till just ditt lokala tryckeri!

Ledning

 • Träffar: 1438

Sponsring

Har du något fantastisk och storslaget på gång och behöver hjälp med trycksaker? Då kanske vi kan hjälpa till.

Läs mer: Sponsring

 • Träffar: 933

Välkommen

Välkommen
till ditt tryckeri

VAD BEHÖVER DU JUSTNU?

Välkommen till ditt tryckeri

VAD BEHÖVER DU JUSTNU?

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med tryckerier runt om i Sverige. Till dig erbjuder vi en fantastisk tillgänglighet, ett brett utbud av trycksaker och personlig service i världsklass!

För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro och ett professionellt personligt bemötande.

Att vara flexibla och leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats ser vi som en självklarhet.

Välkommen till tryckeriet JustNu.

Tre anledningar att välja JustNu

 • Flexibla

  Du får en personlig service utöver det vanliga. Vi tror på att vara flexibla och att möta våra kunders behov. När vi säger att vi älskar nöjda kunder, tryck och snabba ryck, då menar vi det.

 • Leveranssäkra

  Du kan vara säker på att du får dina trycksaker på utlovad tid och till rätt plats. JustNu är ett namn som förpliktigar och vår leveranssäkerhet är vi mycket stolta över.

 • Tillgängliga

  Med ditt lokala tryckeri får du även många andra tryckerier runt om i Sverige som är redo att ge dig service i världsklass. Med JustNu kan du enkelt beställa här och hämta där!

Kontakta ditt lokala tryckeri

Läs mer: Välkommen

 • Träffar: 48520
Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe
Tryckeriet JustNu är Svanenmärkt