Om tryckeriet JustNu

JustNu är en tryckerikedja som startade 1971 och finns representerad från Västerås till Malmö.

Vi är Sveriges ledande tryckerikedja och är känt för att erbjuda snabb leverans av trycksaker samt skräddarsydda lösningar för företag och organisationer. Med lång erfarenhet och en stark passion för att skapa kvalitativa trycksaker, är JustNu det självklara valet för kunder som söker snabb leverans, kvalitet och personlig service.

Hos JustNu är vårt mål att erbjuda de bästa tjänsterna för våra kunder genom att investera i ny teknik, anpassa oss efter föränderliga marknadsbehov och hålla oss uppdaterade med de senaste branschtrenderna. Vi är stolta över att ha en miljövänlig profil, och vi är engagerade i att använda hållbara metoder för att minimera vår miljöpåverkan.

Vi förstår att varje kund har unika behov och att det krävs en personlig touch för att skapa framgångsrika projekt. Våra medarbetare består av experter inom den grafiska branschen vilket gör att vi kan erbjuda en helhetslösning för alla typer av trycksaksprojekt, oavsett om det gäller tryck på papper, produkter, textiler eller kläder.

JustNu erbjuder en rad olika tjänster, inklusive offsettryck, digitaltryck, storformat, textiltryck och mycket mer. Vår bredd av tjänster gör att vi kan hantera allt från små till stora upplagor, med snabb leverans och hög kvalitet.

Förutom att erbjuda högkvalitativa trycksaker, värnar JustNu också om säkerhet och integritet för våra kunder. Vi följer strikt GDPR-regler och skyddar alla personuppgifter med högsta möjliga säkerhet. Vår transparenta policy och respekt för kundintegritet gör oss till en pålitlig partner för dina trycksaksbehov.

Du är välkommen att kontakta oss för att diskutera ditt projekt. Vi ser fram emot att hjälpa ditt med behov av alla slags trycksaker.

Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe