JustNu Skövde

Kontakt

Adress Gustav Adolfs gata 43
549 54 Skövde
Telefon 0500-46 67 30
E-post skovde@justnu.se

Öppet denna vecka

JustNu AB Tryckeri https://g.page/justnuskovde?share
Gustav Adolfs gata 43 54145 Skövde Västa Götaland Sverige
58.401980 13.849590
+46500466730 skovde@justnu.se images/justnu-logo-195px.png
måndag
07:00 - 16:00
tisdag
07:00 - 16:00
onsdag
07:00 - 16:00
torsdag
MIDSOMMARSTÄNGT
fredag
MIDSOMMARSTÄNGT

Tryckeri Skövde

Välkommen till tryckeriet JustNu i Skövde, din lokala partner för alla dina trycksaksbehov. Vi erbjuder snabb leverans, hög flexibilitet och personlig service för att säkerställa att dina trycksaker blir precis som du vill ha dem. Vår erfarenhet och vårt engagemang gör oss till det självklara valet för alla dina olika sorters trycksaker i Skövde och dess omgivningar.

Ett brett utbud av trycksaker

Hos oss får du ett tryckeri som kan hjälpa dig med alla typer av trycksaker, såsom visitkort, broschyrer, affischer, roll-ups, skyltar, kuvert, etiketter och mycket mer.

Visste du att vi även kan hjälpa till med profilerade företagskläder? Hos oss beställer du enkelt företagskläder dina medarbetare. Vi erbjuder alla slags märkmetoder från screentryck och brodyr till transfer och digitalprint av kläder och textiler.

Behöver du en give away/reklamgåva till en mässa eller ett event? Även då har du hittat rätt. Vi har ett brett sortiment av reklamprodukter som passar de flesta tillfällen.

Snabb leverans och kundnära samarbete

Vi på tryckeriet JustNu i Skövde förstår att snabbhet och flexibilitet är avgörande. Därför sätter vi alltid snabb service i första rummet. Vår erfarenhet och moderna utrustning säkerställer att vi kan leverera dina trycksaker med kort varsel.

Personlig support och engagemang

Vi arbetar nära våra kunder för att säkerställa att deras behov och önskemål blir uppfyllda. Vår personliga service innebär att vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen, från design till färdig produkt. Hos oss får du en leverantör för allt med tryck som fokuserar på att skapa långvariga relationer och att alltid erbjuda bästa möjliga service.

Miljövänliga tryckeritjänster

Vi på tryckeriet JustNu i Skövde är engagerade i att erbjuda miljövänliga tryckeritjänster. Vi arbetar aktivt för att minska vår påverkan på miljön genom att använda miljövänliga material och processer så som digitaltryck, där det är möjligt. 

Kortfattat

Oavsett om du behöver trycksaker för ditt företag, en förening eller organisation, är vi på tryckeriet JustNu i Skövde din lokala partner för alla dina trycksaksbehov. Med vårt breda utbud av tjänster och produkter, snabb leverans, miljövänliga alternativ och personliga service, har vi allt du behöver för att få dina trycksaker att se fantastiska ut. Välkommen att kontakta oss idag!

Vi som arbetar här

Johnny Simonsson

Johnny Simonsson

Platschef
johnny.simonsson@justnu.se
Växel: 0500-466730
Mobil: 070-6982267

Johan Berling

Johan Berling

Niclas Pontén

Niclas Pontén

Här skickar du en förfrågan eller filer till oss
Dra och släpp dina filer här eller Bläddra
OBS! Endast PDF och ZIP-filer är tillåtna samt max 10 stycken. Uppladdade filer raderas efter 5 dagar.
Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
Tryckeriet JustNu har högsta kreditvärdighet
Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe