Nyheter

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med tryckerier runt om i Sverige. Vi hjälper våra kunder genom att tillhandahålla ett brett utbud av tryckeritjänster. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

Tryckeriet Effektprint blir JustNu

Tryckerikedjan JustNu förvärvar Effektprint

Tryckerikedjans tillväxt i Stockholm tar ny fart

Effektprint blir en del av JustNu Centralen på Blekholmsterrassen vid Stockholms Centralstation. ”Under en övergångsperiod kommer kunderna att kunna kontakta oss genom Effektprints kanaler. E-post, telefonnummer och hemsida är sig likt men länkas redan nu vidare till JustNu”. säger JustNu:s vd Jan Veres.

Camilla - JustNu City, Göteborg

Tryckerikedjan JustNu effektiviserar med vidareinvestering i nya maskiner från Konica Minolta

Med effektivitet och kvalitetshöjning i sikte har tryckerikedjan JustNu valt att förnya sin maskinpark med nya maskiner från Konica Minolta. Med enheten IQ-501 installerat på samtliga 16 st nya maskiner automatiserar JustNu manuellt arbete med en avsevärd kvalitetshöjning som effekt.

- Vi är otroligt glada och stolta att kunna tillkännage att JustNu återigen har valt att fortsätta samarbetet med oss på Konica Minolta, säger Marie Jonson de Sharengrad, ansvarig säljare. Genom den nya investeringen följer JustNu med oss i utvecklingen och nyttjandet av helt ny teknik. Med 16 st nya maskiner är detta den största Production Printing-affären i Europa i år.

Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe