Snabb leverans av rollups i Stockholm

På våra tryckerier i Stockholm kan vi vanligtvis få fram rollups redan samma dag, om det skulle behövas. Vår standardrollup är 85 cm och med flexibel höjd mellan 160-225 cm. Behöver du bredare kan vi även ta fram rollups med bredd på 100, 125 och 150 cm.

Standardmaterialet som vi trycker på är brandskyddad med en stabil och trevlig känsla. Utmärkt för mässor, event och andra ställen där dina kunder passerar.

Oftast har våra kunder färdigt underlag för sin rollup, men vill du att vi bistår med grafisk formgivning av din rollup kan vi även göra det. Skapar du ditt egna original, utgå då gärna från någon dessa mallar för din rollup.

Våra rollups är även lämpade att bygga en temporär vägg av. Till exempel om man vill att ett budskap ska synas ordentligt ställer man rollups bredvid varandra och fäster ihop dem i ovankant men en clips. En snabb, snygg och enkel lösning.

Du får dessutom hårdvarugaranti på rollups hos ditt lokala JustNu-tryckeri. Skulle en teleskoppinne, upprullningsfjäder eller en klämprofil gå sönder, byter vi ut hela produkten avgiftsfritt, förutsatt att rollupen har hanterats normalt.

Alla rollups levereras i en svart bärväska och inom Stockholm kan du vanligtvis få leverans av din rollup redan samma dag.

  • Roll Up Penta 85 cm bred
  • Roll Up Penta – Baksida
  • Roll Up Penta – Upphängning
  • Roll Up Penta – Inrullad
  • Roll Up Penta – Relation till tändsticksask
  • Roll Up Penta – Olika storlekar
  • Roll Up Penta – Väska
  • Roll Up Penta – LED-lampa

Kontakta ditt lokala tryckeri för tryck av Roll Ups

JustNu Stockholm Fruängen

Telefon: 08-97 18 17
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

JustNu Stockholm

Telefon: 08-660 18 08
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anledningar till att välja Roll Up Penta

Är du på jakt efter det perfekta sättet att presentera ditt företag eller evenemang? Då är Roll Up Penta den ultimata lösningen!

Denna storsäljande Roll Up är marknadens smidigaste och smäckraste, samtidigt som den är stabil och håller en mycket hög kvalitet. Den har allt du behöver, inklusive livstidsgaranti.

Smidig och smäckrast på marknaden

Med Roll Up Penta får du en enkel och snabb lösning för att sätta upp din reklam. Den smidiga designen gör att den är lätt att transportera och montera, vilket sparar både tid och ansträngning. Dessutom är dess smäckra utseende en attraktiv detalj som kommer att fånga besökarnas uppmärksamhet vid ditt evenemang eller mässa.

Stabil och högkvalitativ

Trots sin smidighet och smäckra design, är Roll Up Penta mycket stabil och tillverkad av material av hög kvalitet. Det innebär att du kan lita på att den står stadigt och håller länge, även vid frekvent användning och transport.

Livstidsgaranti

En av de främsta fördelarna med Roll Up Penta är dess oslagbara livstidsgaranti, vilket ger dig trygghet och säkerhet i ditt köp.

Slutsats

När det kommer till att marknadsföra ditt företag eller evenemang på ett effektivt och attraktivt sätt är Roll Up Penta det självklara valet. Med sin smidiga och smäckra design, stabilitet, hög kvalitet och livstidsgaranti, får du en produkt som överträffar dina förväntningar till ett fantastiskt pris. Välj Roll Up Penta idag och imponera på dina kunder och besökare!

Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe