JustNu AB rekryterar ny VD

Martin Ghaoui som tidigare var marknadschef på Brover Group, är från 13 mars ny VD för JustNu AB.

”Inom JustNu har vi många spännande utvecklingsprojekt på gång. Vi kommer att ta bolaget till nästa nivå och stärka vår position som Sveriges ledande tryckerikedja. JustNu har ett starkt varumärke och vi kommer att utöka vårt erbjudande till kunderna. Martin är helt rätt person att driva den processen vidare framåt. Brover-koncernen har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren och jag kommer att fortsätta driva den utvecklingen som VD för Brover Group, säger Jan Veres”.

”Jag började som grafisk formgivare på JustNu i Kista för 20 år sedan. Efter det har jag jobbat som platschef på flera tryckerier inom JustNu i Stockholm. För sex år sedan flyttade hela familjen till Borås, då jag blev erbjuden en tjänst som marknadschef för Brover Group.

Att nu vara VD på JustNu känns mycket inspirerande. Jag kan bolaget från grunden och känner alla duktiga medarbetare runt om i landet väl. Jag ser mycket positivt på framtiden och kommer lägga all min energi och mitt engagemang på att utveckla JustNu, säger Martin Ghaoui”.

För ytterligare information kontakta

  • Martin Ghaoui, VD JustNu
    0732–30 95 99
    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Jan Veres, VD Brover Group:
    0701-65 30 00
    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Martin Ghaoui och Jan Veres

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med tryckerier runt om i Sverige. Vi hjälper våra kunder genom att tillhandahålla ett brett utbud av tryckeritjänster. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

Till topppen
Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe