• Start
  • Nyheter
  • JustNu blir officiell partner till Svenska Travligan

JustNu blir officiell partner till Svenska Travligan

Sveriges ledande tryckerikedja blir en del av Svensk Travsport. JustNu går in som officiell partner till Svenska Travligan (STL).

– Ett partnerskap som gynnar båda parter på både kort och lång sikt, säger Maria Croon, vd på Svensk Travsport.

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med tolv tryckerier runt om i Sverige och tack vare sin breda expertis och snabba leveranstider har de blivit kända för att erbjuda skräddarsydda trycklösningar av hög kvalitet. Nu går JustNu in som officiell partner till Svenska Travligan (STL).

– Travet har en bred förankring hos det svenska folket och engagerar folk över hela landet. Vi ser givetvis en möjlighet att stärka vårt varumärke tillsammans med Svensk Travsport och Svenska Travligan samtidigt som vi genom våra produkter och erbjudanden kan tillgodose deras och deras partners tryckbehov. På så sätt hoppas vi även kunna bidra till att stärka travet i Sverige ytterligare, säger Martin Ghaoui, vd på JustNu.

Genom åren har JustNu etablerat sig som en pålitlig leverantör av trycksaker inom idrotts-sverige och förstärker det engagemanget tillsammans med Svensk Travsport.

– Vi är naturligtvis väldigt nöjda över partnerskapet med JustNu för att ytterligare stärka varumärket Svenska Travligan. Vi ser också potential i att JustNu med sina effektiva och professionella trycklösningar kan spela en viktig roll i att främja travsportens tillväxt och spridning i hela landet, säger Maria Croon, vd på Svensk Travsport.

Om Svenska Travligan

Svenska Travligan (STL) är en tävlingsserie för de allra bästa travhästarna. STL pågår under hela året med sju försök- och finalomgångar, så kallade meeting. I varje meeting körs ett bestämt antal försökslopp där de tolv hästar som samlat flest poäng i försöken får starta i finalerna. STL ersatte från 2019 det tävlingssystem som tidigare legat till grund för huvuddelen av V75-tävlingarna.

Om JustNu

JustNu är en tryckerikedja med 12 tryckerier runt om i Sverige som erbjuder personlig service och snabb leverans av allt med tryck. JustNu är en komplett leverantör som gör det enkelt för företag och organisationer att snabbt och smidigt lösa alla sina grafiska behov på ett och samma ställe.

Hängivenhet på banan, engagemang i stallet. Vi på JustNu är stolta över vårt nya partnerskap med Svenska Travligan, då vi delar en gemensam passion för sportens spänning och dynamik. Tillsammans bidrar vi till en starkare travsport, på och utanför travbanan.

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med tryckerier runt om i Sverige. Vi hjälper våra kunder genom att tillhandahålla ett brett utbud av tryckeritjänster. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

Till topppen
Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe