Välkommen till ditt lokala tryckeri i Stockholm Fruängen

Bästa kund!

Vi har glada nyheter att berätta. Den 2 maj byter vi namn till JustNu Fruängen och blir därmed en viktigt och en stark länk i JustNu-kedjan. Det mesta kommer att vara sig likt och du kan vara trygg i att dina trycksaker och beställningar fortsatt kommer att hanteras på ett professionellt sätt.

Ingela och jag har den senaste tiden letat efter ett lämpligt företag, som på ett ansvarsfullt och seriöst sätt kan ta över vår verksamhet när vi efter sommaren går i pension. Vi har nu hittat det i JustNu och lämnar med varm hand över till er nya kontaktperson James Sjöstrand. Både Ingela och jag kommer att vara kvar på tryckeriet och vara behjälpliga med det mesta tills efter sommaren.

James är idag platschef på JustNu Södermalm och har varit verksam inom den grafiska branschen i över 20 år. Med andra ord kommer du att bli väl omhändertagen.

Trycknu och JustNu har många likheter utöver sina namn. Vi fokuserar på lokal närvaro, snabba leveranser och personlig service. När vi nu är en del av tryckerikedjan JustNu kan vi erbjuda ännu högre tillgänglighet, snabbare leveranser och utökad service. Dessutom på hela 18 platser runt om i Sverige, vilket vi tycker är extra roligt.

Varmt välkommen till JustNu Fruängen!

 

JustNu Stockholm Fruängen

Du hittar oss på Elsa Borgs gata 30 i Fruängen. Som JustNu-tryckeri tillhandahåller vi allt inom trycksaker och grafiska tjänster. Från layout och grafisk formgivning till offsettryck, digitaltryck, kopiering och efterbearbetningar. Vi kan till exempel hjälpa dig med brevpapper, kuvert och kontorstrycksaker, foldrar och broschyrer, roll-ups och storformat, med mera.

Välkommen till ditt lokala tryckeri i Fruängen!

Adress

  • Elsa Borgs gata 30
  • 129 53 Hägersten

Kontakt

  • Telefon: 08-97 18 17
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktpersoner

JustNu Stockholm Fruängen

Veckans öppettider


måndag
08:00 - 17:00
tisdag
08:00 - 17:00
onsdag
08:00 - 17:00
torsdag
08:00 - 17:00
fredag
08:00 - 17:00

Instagram


För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt av vår hemsida använder vi oss av cookies. Genom cookies kan vi mäta och analysera trafik och därefter optimera hemsidan.