Nyheter

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med tryckerier runt om i Sverige. Vi hjälper våra kunder genom att tillhandahålla ett brett utbud av tryckeritjänster. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

Svensk Friidrott, är ett av Sveriges största idrottsförbund med över 600 000 medlemmar och 950 föreningar.

JustNu är Svensk Friidrotts nya tryckeri

Nu är det klart att tryckeriet JustNu inleder ett samarbete med Svensk Friidrott som sträcker sig över 2025.

"Vi är väldigt stolta över vårt samarbete med Svensk Friidrott", säger Martin Ghaoui som är VD på JustNu.

Hängivenhet på banan, engagemang i stallet. Vi på JustNu är stolta över vårt nya partnerskap med Svenska Travligan, då vi delar en gemensam passion för sportens spänning och dynamik. Tillsammans bidrar vi till en starkare travsport, på och utanför travbanan.
Hängivenhet på banan, engagemang i stallet. Vi på JustNu är stolta över vårt nya partnerskap med Svenska Travligan, då vi delar en gemensam passion för sportens spänning och dynamik. Tillsammans bidrar vi till en starkare travsport, på och utanför travbanan.

JustNu blir officiell partner till Svenska Travligan

Sveriges ledande tryckerikedja blir en del av Svensk Travsport. JustNu går in som officiell partner till Svenska Travligan (STL).

– Ett partnerskap som gynnar båda parter på både kort och lång sikt, säger Maria Croon, vd på Svensk Travsport.

Hängivenhet på planen, engagemang vid sidlinjen. Vi på JustNu är stolta att förlänga vårt partnerskap med SSL, eftersom vi delar en gemensam passion för idrottens kraft och energi. Tillsammans skapar vi starkare lag, på och utanför innebandyplanen.

JustNu förlänger partnerskap med SSL

Sveriges ledande tryckerikedja JustNu fortsätter som officiell partner till världens bästa liga – Svenska Superligan i innebandy.

– Vi brinner för idrott och ser fram emot att hjälpa innebandyklubbarna tjäna mer pengar, säger JustNus vd Martin Ghaoui.

Martin Ghaoui och Jan Veres

JustNu AB rekryterar ny VD

Martin Ghaoui som tidigare var marknadschef på Brover Group, är från 13 mars ny VD för JustNu AB.

”Inom JustNu har vi många spännande utvecklingsprojekt på gång. Vi kommer att ta bolaget till nästa nivå och stärka vår position som Sveriges ledande tryckerikedja. JustNu har ett starkt varumärke och vi kommer att utöka vårt erbjudande till kunderna. Martin är helt rätt person att driva den processen vidare framåt. Brover-koncernen har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren och jag kommer att fortsätta driva den utvecklingen som VD för Brover Group, säger Jan Veres”.

Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe