JustNu förlänger partnerskap med SSL

Sveriges ledande tryckerikedja JustNu fortsätter som officiell partner till världens bästa liga – Svenska Superligan i innebandy.

– Vi brinner för idrott och ser fram emot att hjälpa innebandyklubbarna tjäna mer pengar, säger JustNus vd Martin Ghaoui.

Sverige är regerande världsmästare i innebandy på såväl herr- som damsidan och majoriteten av spelarna representerar klubbar i Svenska Superligan, SSL. Förra säsongen klev JustNu in som officiell partner och nu står det klart att samarbetet fortsätter.

Tryckerikedjan, som är störst i landet inom sin bransch, ser fram emot det fortsatta partnerskapet med SSL och dess föreningar.

– Innebandy är en av Sveriges mest populära sporter bland barn och ungdomar och vi ser fram emot att hjälpa elitklubbarna ta ytterligare kliv. Genom våra produkter och erbjudanden kan vi tillgodose deras och deras partners tryckbehov. Vi ser en stor potential i innebandyn och även en möjlighet att stärka vårt varumärke, säger Martin Ghaoui, vd på JustNu. 

Fredrik Johansson, vd för SSL:

– Det är viktigt för oss att arbeta med starka partners och vi ser fram emot att fortsätta den resa vi påbörjat med JustNu. De är ledande i Sverige och möjliggör en stärkt ekonomi såväl för ligan som för klubbarna i stort och både kort- och långsiktigt.

Om SSL

Föreningen Svenska Superligan är en intresseorganisation som företräder elitklubbarna inför Svenska Innebandyförbundet, sponsorer och andra organisationer och skall verka för SSLs utveckling kring marknadsfrågor, media, tävling och andra gemensamma intressen inom SSL. Föreningen äger Svenska Superligan AB.

Hängivenhet på planen, engagemang vid sidlinjen. Vi på JustNu är stolta att förlänga vårt partnerskap med SSL, eftersom vi delar en gemensam passion för idrottens kraft och energi. Tillsammans skapar vi starkare lag, på och utanför innebandyplanen.

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med tryckerier runt om i Sverige. Vi hjälper våra kunder genom att tillhandahålla ett brett utbud av tryckeritjänster. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

Till topppen
Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe