JustNu är Svensk Friidrotts nya tryckeri

Nu är det klart att tryckeriet JustNu inleder ett samarbete med Svensk Friidrott som sträcker sig över 2025.

"Vi är väldigt stolta över vårt samarbete med Svensk Friidrott", säger Martin Ghaoui som är VD på JustNu.

– "Vi är glada för att JustNu valt att gå in i ett partnerskap med Svensk Friidrott och vi ser fram emot ett fint samarbete där vi tillsammans kan utveckla produkter och tjänster som vi använder i vår verksamhet på ett effektivt och hållbart sätt", säger Jan Larsson, Marknadschef på Svenska Friidrottsförbundet.

Martin Ghaoui betonar vidare värdet av samarbetet: "Detta partnerskap erbjuder en unik möjlighet att framhäva våra produkters och tjänsters kvalitet och bredd. Vi är engagerade i att stödja Svensk Friidrotts utveckling genom att leverera överlägsna produkter och tjänster.  Dessutom ger samarbetet oss ytterligare möjligheter att bidra till de positiva hälsoeffekter som idrott medför. Idrott spelar en viktig roll för hälsa och välbefinnande hos människor i alla åldrar, och genom vårt stöd till Svensk Friidrott främjar vi en aktiv livsstil. Vi ser fram emot att medverka till Svensk Friidrotts framgångar och dess positiva påverkan på folkhälsan.

Om Svensk Friidrott

Svensk Friidrott, som bildades 1895, är ett av de största idrottsförbunden i Sverige med drygt 600 000 medlemmar, organiserade i ca 950 föreningar i nio distrikt. Utöver detta deltar varje år över en halv miljon svenskar i löpartävlingar och motionslopp samt att många fler, över en miljon, har löpning som motionsform utan att tävla. Friidrotten är en av de största och mest populära idrotterna i Sverige – både bland utövare och publik.

Om JustNu

JustNu är en tryckerikedja med 12 tryckerier runt om i Sverige som erbjuder personlig service och snabb leverans av allt med tryck. JustNu är en komplett leverantör som gör det enkelt för företag och organisationer att snabbt och smidigt lösa alla sina grafiska behov på ett och samma ställe.

Svensk Friidrott, är ett av Sveriges största idrottsförbund med över 600 000 medlemmar och 950 föreningar.

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med tryckerier runt om i Sverige. Vi hjälper våra kunder genom att tillhandahålla ett brett utbud av tryckeritjänster. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

Till topppen
Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe