JustNu, Sveriges största tryckerikedja, rekryterar vice VD

Agneta Bremmers som tidigare var HR-chef på Brover Group, tillträdde den 1 juni tjänsten som vice VD på JustNu..

”Agneta är kreativ, engagerad och en duktig människokännare. Hon har jobbat på JustNu under lång tid och kan företagskulturen och våra kärnvärden bättre än någon annan. JustNu växer och tar marknadsandelar. Bolaget är i en expansionsfas med satsningar på bland annat textil profilmaterial och e-handel. För att fortsätta den positiva utvecklingen krävs lång erfarenhet och kompetens. Agneta har de kvalitéerna. Jag är mycket glad att Agneta vill åta sig den här utmaningen”, säger Martin Ghaoui, VD för JustNu.

”Jag har jobbat på JustNu i över 30 år, med olika arbetsuppgifter och på olika tryckerier. Jag älskar det här företaget, för det utvecklas hela tiden. Efter att de senaste åren jobbat som HR-chef på Brover Group, blev jag erbjuden tjänsten som vice VD för JustNu. Det känns som en fantastisk möjlighet att få fortsätta utveckla JustNu”, säger vice VD, Agneta Bremmers. ”Med Martin som VD, Agneta som vice VD och Markus som CFO har JustNu ett väldigt starkt och kompetent Management. De kommer att vidareutveckla bolaget tillsammans med våra engagerade Platschefer och medarbetare runt om i landet, för att ta JustNu in framtiden”, säger Jan Veres, styrelseordförande för JustNu.

För ytterligare information kontakta

  • Martin Ghaoui, VD JustNu AB
    0732–30 95 99
    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Jan Veres, styrelseordförande JustNu AB
    0701-65 30 00
    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Från vänster: Martin Ghaoui, Agnera Bremmers och Jan Veres

JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med tryckerier runt om i Sverige. Vi hjälper våra kunder genom att tillhandahålla ett brett utbud av tryckeritjänster. För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.

Till topppen
Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe