Tjänster

Vår kunskap inom grafiska tjänster omfattar hela produktionsprocessen, från originaltjänster, layout och grafisk formgivning till offset- och digitaltryck samt olika typer av efterbearbetningar.

För oss på JustNu-tryckerierna är det en självklarhet att det slutliga resultatet blir snyggt och prydligt. Det finns oändliga möjligheter att förhöja känslan på en trycksak genom en ovanlig bindning eller ett annorlunda omslag. Vi har massor av idéer, fråga oss gärna! Kreativitet och lyhördhet är nyckelord hos oss och genom hög kompetens inom grafisk formgivning och tryckteknik lovar vi att ta dina trycksaker till nya höjder.

Web-to-print

Web-to-print

Du kan se vår web-to-print som företagets personliga portal för trycksaker som både sparar tid och pengar. En web-to-print passar de företag som har trycksaker som behövs kontinuerligt eller efter avrop.
Ritningskopiering och utskrift av ritningar

Ritningskopiering och utskrift av ritningar

På jakt efter den perfekta lösningen för att skriva ut och efterbehandla dina arkitektur- eller konstruktionsritningar? Du har hittat rätt. Hos oss får du inte bara högkvalitativa utskrifter, utan även skräddarsydda tjänster anpassade för dina ritningsbehov.
Grafisk formgivning

Grafisk formgivning

Rätt grafisk formgivning gör information till kommunikation. Med fingertoppskänsla och engagemang tar våra grafiska formgivare dina trycksaker till nya höjder.
Digitaltryck

Digitaltryck

Vi använder oss ofta av digitaltryck när du beställer mindre upplagor som du vill få tryckta snabbt och smidigt.
Storformat

Storformat

Storleken har betydelse. Framförallt i skyltningar och på mässor där du vill att ditt budskap ska ta för sig ordentligt.
Fine Art Print/ Konsttryck

Fine Art Print/ Konsttryck

Högkvalitativa Fine Art utskrifter med JustNu. Vi hjälper dig att reproducera fotografier, illustrationer och konstverk på arkivbeständigt och syrafritt papper.
Variabelprint

Variabelprint

Visst är det trevligt med ett personligt bemötande? Att skicka personliga utskick till dina kunder är ett effektivt sätt att öka engagemanget och stärka relationen.
Offsettryck

Offsettryck

När du vill beställa stora upplagor passar offsettryck perfekt. Offsettryck ger dig möjlighet att trycka med PMS-färger som ger extra dimension och djup till varje enskild kulör.
Distribution

Distribution

Alla våra tjänster inom distribution har samma syfte: Att spara värdefull tid som du i stället kan ägna åt andra viktiga saker.
Efterbearbetning

Efterbearbetning

Den sista pusselbiten som läggs innan dina trycksaker levereras är efterbearbetningen.
Textiltryck och brodering

Textiltryck och brodering

Vi erbjuder tryck och brodyr på textil och kläder. Allt från kampanjtröjan till den lite mer dressade skjortan och den praktiska kepsen. Ta en titt på vårt standardsortiment med produkter som vi vet håller optimal tryckbarhet och har hög kvalitet.

Här skickar du en förfrågan eller filer till oss
Dra och släpp dina filer här eller Bläddra
OBS! Endast PDF och ZIP-filer är tillåtna samt max 10 stycken. Uppladdade filer raderas efter 5 dagar.
Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe