Tjänster

Vår kunskap inom grafiska tjänster omfattar hela produktionsprocessen, från originaltjänster, layout och grafisk formgivning till offset- och digitaltryck samt olika typer av efterbearbetningar.

För oss på JustNu-tryckerierna är det en självklarhet att det slutliga resultatet blir snyggt och prydligt. Det finns oändliga möjligheter att förhöja känslan på en trycksak genom en ovanlig bindning eller ett annorlunda omslag. Vi har massor av idéer, fråga oss gärna! Kreativitet och lyhördhet är nyckelord hos oss och genom hög kompetens inom grafisk formgivning och tryckteknik lovar vi att ta dina trycksaker till nya höjder.

Web-to-print

Du kan se vår web-to-print som företagets personliga portal för trycksaker som både sparar tid och pengar. En web-to-print passar de företag som har trycksaker som behövs kontinuerligt eller efter avrop.

Grafisk formgivning

Rätt grafisk formgivning gör information till kommunikation. Med fingertoppskänsla och engagemang tar våra grafiska formgivare dina trycksaker till nya höjder.

Digitaltryck

Vi använder oss ofta av digitaltryck när du beställer mindre upplagor som du vill få tryckta snabbt och smidigt.

Storformat

Storleken har betydelse. Framförallt i skyltningar och på mässor där du vill att ditt budskap ska ta för sig ordentligt.

Fine Art / Konsttryck

Vi hjälper dig att reproducera dina bilder, illustrationer och konstverk på arkivbeständigt och syrafritt papper.

Variabelprint

Visst är det trevligt med ett personligt bemötande? Med digitalt variabelprint har du alla möjligheter att personifiera dina utskick utan att det kostar en förmögenhet.

Offsettryck

När du vill beställa stora upplagor passar offsettryck perfekt. Offsettryck ger dig möjlighet att trycka med PMS-färger som ger extra dimension och djup till varje enskild kulör.

Distribution

Alla våra tjänster inom distribution har samma syfte: Att spara värdefull tid som du istället kan ägna åt andra viktiga saker.

Efterbearbetning

Den sista pusselbiten som läggs innan dina trycksaker levereras är efterbearbetningen.

Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe