Ritningskopiering och utskrift av ritningar

Behöver du ritningar snabbt och utan krångel? Då är vi det självklara valet för dig!

Vi erbjuder ritningskopiering och utskrift av ritningar med en smidighet som är svår att slå. Och det bästa av allt? Du kan hämta dina ritningar på valfritt tryckeri inom JustNu kedjan.

Vårt erbjudande sträcker sig från ritningar i anpassad skala, i både färg eller svart/vitt, till ett urval av pappersfärger som vitt, brunt, rosa eller blått. För de som önskar extra hållbarhet erbjuder vi även utskrift på Tyvek – ett material känt för sin styrka, lätthet och vattentäthet.

Behöver du dina ritningar vikta på ett speciellt sätt? Inga problem, vi viker efter dina önskemål. Har du en färdig byggpärm som behöver kopieras? Eller har du kanske inskannat innehåll med döpta filer på en USB? Även då kan vi hjälpa till, vi står redo att hjälpa till och alltid med kort leveranstid.

Du är välkommen att skicka dina ritningar via e-post eller via formuläret på hemsidan, eller kontakta oss direkt för en offert. Hör av dig när du behöver trycka eller scanna ritningar, vi ser fram emot att göra ditt ritningsprojekt lite enklare!

Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe