Fine Art Print/ Konsttryck

Högkvalitativa Fine Art utskrifter med JustNu. Vi hjälper dig att reproducera fotografier, illustrationer och konstverk på arkivbeständigt och syrafritt papper.

Söker du efter en tjänst som kan omvandla dina konstverk till livfulla och hållbara utskrifter? JustNu, beläget i hjärtat av Östermalm, Stockholm, erbjuder Konsttryck/Fine Art Print - en premium utskriftstjänst som garanterar fantastisk detaljrikedom och färgåtergivning. Med användning av arkivbeständigt Hahnemühle-papper och avancerat bläckteknik, säkerställer vi att dina konstverk återges med högsta möjliga kvalitet. Vare sig du är en konstnär, fotograf, galleriägare eller bara någon som uppskattar skönheten i högkvalitativa utskrifter, är JustNu ditt bästa val för dina Fine Art utskrifter. För mer information, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fine Art Papper

Fine Art Print-papper, oftast producerat på Hahnemühle-papper, är av högsta kvalitet och helt syrafritt, vilket förhindrar gulning och försämring över tid. Detta papper består av 100% bomull och är speciellt framtaget för att ge bästa möjliga återgivning av färger och omfång. Trots att Fine Art Print-papper antingen saknar kemikalien OBA eller bara innehåller små mängder av den, levererar pappret ändå detaljrika och djupa färger för både färg- och svartvita utskrifter. Hahnemühle Photo Rag är en särskilt populär variant med minimal OBA. Med olika ytstrukturer och ytvikter anpassade för olika behov, erbjuder Hahnemühle en exceptionell kvalitet. Beställ dina Konsttryck/Fine Art Prints idag och upplev tryck med ett enastående färgomfång som håller över tid.

Fine Art Bläck

Modernt bläck för utskrifter har utvecklats avsevärt med större färgrymd och hållbarhet. Nu använder man 8-10 färger jämfört med det tidigare 4-färgssystemet, vilket ger djupare och mer livfulla bilder. Vi använder högkvalitativt bläck och maskiner anpassade för Fine Art Print vilket ger lång hållbarhet för Fine Art-utskrifter på syrafritt papper. När du beställer dina utskrifter av oss kommer du garanterat uppleva de djupare och mer livfulla färgerna, som även har längre hållbarhet än vanliga storformatsutskrifter.

För vem lämpar sig Fine Art

Fine Art utskrifter är perfekta för konstnärer, fotografer, konstgallerier och museer som vill ha högkvalitativa utskrifter av sina verk. Det syrafria pappret ger en lång hållbarhet och livfulla färger som bevarar konstverken i decennier. Fine Art-utskrifter är också populära bland inredningsarkitekter och privatpersoner som vill skapa en elegant och konstnärlig atmosfär i sina hem eller kontor. Oavsett om du vill skapa en utställning, inreda ditt hem eller presentera ditt konstverk på ett professionellt sätt, så är Fine Art-utskrifterna ett perfekt val. Beställ dina Fine Art-utskrifter idag och upplev deras höga kvalitet och estetiska skönhet.

Här skickar du en förfrågan eller filer till oss
Dra och släpp dina filer här eller Bläddra
OBS! Endast PDF och ZIP-filer är tillåtna samt max 10 stycken. Uppladdade filer raderas efter 5 dagar.
Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe