Fine Art Print/ Konsttryck

Vi hjälper dig att reproducera dina bilder, illustrationer och konstverk på arkivbeständigt och syrafritt papper.

Fine Art eller Konsttryck är en högkvalitativ utskrift med fantastisk detaljrikedom och färgåtergivning där motiven trycks på ett kraftigt och syrafritt papper. Vanligtvis producerar vi utskrifterna på Hahnemühle-papper som är ett högkvalitativt papper bestående av 100% bomull och är framtaget för bästa möjliga återgivning av färger och omfång. Hahnemühle erbjuder olika sorters ytstrukturer och ytvikter som är framtagna för olika behov. Vår avdelning för Fine Art Print/ Konsttryck är belägen på vårt tryckeri på Östermalm i Stockholm och hjälper dig gärna om du har några frågor. För mer information, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fine Art Papper

Fine Art Print-papper är av högsta kvalitet och helt syrafria, vilket förhindrar gulning och försämring över tid. De innehåller inte eller bara små mängder av kemikalien OBA, vilket kan orsaka gulning på längre sikt. Fine Art Papper ger detaljrika och djupa färger både för färg- och svartvita utskrifter. Hahnemühle Photo Rag är en populär variant med en mycket liten del OBA. Beställ dina Fine Art Print idag för tryck med exceptionellt färgomfång som håller över tid.

Fine Art Bläck

Modernt bläck för utskrifter har utvecklats avsevärt med större färgrymd och hållbarhet. Nu använder man 8-10 färger jämfört med det tidigare 4-färgssystemet, vilket ger djupare och mer livfulla bilder. Vi använder högkvalitativt bläck och maskiner anpassade för Fine Art Print vilket ger lång hållbarhet för Fine Art-utskrifter på syrafritt papper. När du beställer dina utskrifter av oss kommer du garanterat uppleva de djupare och mer livfulla färgerna, som även har längre hållbarhet än vanliga storformatsutskrifter.

För vem lämpar sig Fine Art

Fine Art utskrifter är perfekta för konstnärer, fotografer, konstgallerier och museer som vill ha högkvalitativa utskrifter av sina verk. Det syrafria pappret ger en lång hållbarhet och livfulla färger som bevarar konstverken i decennier. Fine Art-utskrifter är också populära bland inredningsarkitekter och privatpersoner som vill skapa en elegant och konstnärlig atmosfär i sina hem eller kontor. Oavsett om du vill skapa en utställning, inreda ditt hem eller presentera ditt konstverk på ett professionellt sätt, så är Fine Art-utskrifterna ett perfekt val. Beställ dina Fine Art-utskrifter idag och upplev deras höga kvalitet och estetiska skönhet.

Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe