• Värmande Trycksaker

  VI ÄLSKAR VÄRMANDE
  TRYCKSAKER

 • Web16

  VI ÄLSKAR KÄRLEKSFULLA
  TRYCKSAKER

 • Inspirerande Trycksaker

  VI ÄLSKAR INSPIRERANDE
  TRYCKSAKER

 • Annorlunda Trycksaker

  VI ÄLSKAR ANNORLUNDA
  TRYCKSAKER

 • Flexibla Trycksaker

  VI ÄLSKAR FLEXIBLA
  TRYCKSAKER

Tjänster

Tjänster

Vår kunskap inom grafiska tjänster omfattar hela produktionsprocessen, från originaltjänster, layout och grafisk formgivning till offset- och digitaltryck samt olika typer av efterbearbetningar.

För oss på JustNu-tryckerierna är det jätteviktigt att det slutliga resultatet blir snyggt och prydligt. Det finns oändliga möjligheter att förhöja känslan på en trycksak genom en ovanlig bindning eller ett annorlunda omslag. Vi har massor av idéer, fråga oss gärna!

Kreativitet och lyhördhet är nyckelord hos oss och genom hög kompetens inom grafisk formgivning och tryckteknik lovar vi att ta dina trycksaker till nya höjder.

 • Grafisk formgivning

  Grafisk formgivning

  Rätt grafisk formgivning gör information till kommunikation. Med fingertoppskänsla och engagemang tar våra grafiska formgivare dina trycksaker till nya höjder.

  Du kan alltid vara säker på ett professionellt resultat, oavsett om vi arbetar med en befintlig grafisk profil eller om vårt uppdrag är att skapa helt nya form- och layoutlösningar.

 • Digitaltryck

  Digitaltryck

  Vi använder oss ofta av digitaltryck för mindre upplagor som du vill få tryckta snabbt och smidigt.

  Digitaltryck passar också bra om du behöver förändra innehållet i dina trycksaker med jämna mellanrum, eftersom vi kan digitaltrycka exakt det antal du behöver. Vill du sedan ha fler exemplar är det enkelt fixat!

 • Offsettryck

  Offsettryck

  Offsettryck ger dig hög kvalitet och en kostnadseffektivitet när det gäller stora jobb och- eller särskilda projekt.

  Vi på tryckeriet JustNu har lång erfarenhet av tryckfärger och papper. Vi är redo att hjälpa dig att välja rätt, oavsett om det gäller tryck med dekorfärg eller fyrfärg.

 • Storformat

  Storformat

  Storleken har betydelse. Framförallt i skyltningar och på mässor där du vill att ditt budskap ska ta för sig ordenligt.

  Där är storformat, exempelvis roll-ups, ett ovärderligt hjälpmedel. Vi har bred erfarenhet av allt från grafisk formgivning till tryck av storformat och agerar gärna bollplank för hur du får ditt företag att synas på bästa sätt.

 • Variabelprint

  Variabelprint

  Visst är det trevligt med ett personligt bemötande?

  Med digitalt variabelprint har du alla möjligheter att personifiera dina utskick utan att det kostar en förmögenhet. Vi kan till exempel variabeltrycka namn eller bild på respektive mottagare. Med variabelprint kan vi också hjälpa dig med färdigtryckta adressetiketter.

 • Efterbearbetning

  Efterbearbetning

  Den sista pusselbiten som läggs innan dina trycksaker levereras är efterbearbetningen.

  Beroende på hur din trycksak kommer att användas och vilken känsla du vill att den ska förmedla, kan vi på JustNu-tryckerierna hjälpa dig med en mängd efterbearbetningar. Vi utför allt från stansningar till falsning och olika bindningar. Gemensamt för alla moment är att de sker med största precision.

 • Distribution

  Distribution

  Alla våra tjänster inom distribution har samma syfte: Att spara värdefull tid som du istället kan ägna åt viktigare saker.

  Dina trycksaker når också sina mottagare snabbare, eftersom de inte behöver ta omvägen via dig innan de skickas iväg. Vi på JustNu-tryckerierna hjälper dig med alla moment från att trycksaken lämnat tryckpressen och tills den är levererad till mottagaren.

 • Fine Art

  Fine Art

  Vi hjälper dig att reproducera dina bilder, illustrationer och konstverk på arkivbeständigt och syrafritt papper.

  Vanligtvis producerar vi bilderna på Hahnemühle papper som är ett högkvalitativt papper bestående av 100% bomull och är framtaget för hög återgivning av färger och omfång. Hahnemühle erbjuder olika sorters ytstrukturer och ytvikter.

För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt av vår hemsida använder vi oss av cookies. Genom cookies kan vi mäta och analysera trafik och därefter optimera hemsidan.