Trycksakshjälpen

Här finner du några tips på trycksaker som kan vara bra att ha i olika situationer. Du hittar även våra checklistor och annan nyttig information som kan vara bra att gå igenom. Hör gärna av dig om du önskar råd eller rekommendationer för just dina trycksaker, vi står till din tjänst.

Checklista för beställning av trycksaker

Checklista för beställning av trycksaker

Det är inte helt lätt att ha koll på allt som måste vara med med när du ska skicka ett dokument för tryck.

Checklista för att skapa eget original

Checklista för att skapa eget original

Att skapa sitt egna original är oftast väldigt kul, men kanske inte helt lätt alla gånger. Här kommer några viktiga punkter att ta hänsyn till.

Olika trycktekniker

Olika trycktekniker

Vi använder olika trycktekniker beroende på vilken trycksak som ska tas fram. Om du är tveksam på vad du önskar, kontakt ditt närmsta JustNu-tryckeri så får du snabbt hjälp att välja rätt.

Papprets format och vikt

Papprets format och vikt

Ett A3 är dubbelt så stor som ett A4 och ett kuvert för A5 heter C5. Inte helt lätt att ha full koll på alla pappersformat. Vi på tryckeriet JustNu hjälper dig gärna att reda ut begreppen.

Visitkort

Visitkort

Säger mer om dig än vad du har för telefonnummer. Här säger känslan i formgivningen och pappersvalet en hel del om dig och ditt företag.

Rollup

Rollup

Storleken lyfter fram ditt budskap. Enkel att rulla ihop och ta med sig. Möjligheterna är många, oavsett vilket format du är ute efter.

Folder

Folder

Perfekt när du har kort och koncis information som du vill förmedla till dina kunder utan att ta för mycket plats i anspråk.

Broschyrer

Broschyrer

Till broschyrer räknas flersidiga trycksaker som är häftade. Vanligen använder man sig av broschyrer när man behöver gott om plats att delge mer ingående information.

Produktblad

Produktblad

Att ha uppdaterade produktblad är ett enkelt sätt att lämna aktuell information om en produkt eller tjänst vid kundmöten eller på mässor.

Produktkataloger

Produktkataloger

När du vill visa dina produkter samlade på ett ställe är produktkataloger bra redskap.

Rapporter

Rapporter

Olika typer av rapporter förtjänar också en korrekt grafisk form. Kanske viktigast av allt är att rapporterna är lätta att läsa och vilsamma för ögat.

Brevpapper

Brevpapper

Ett snyggt brevpapper som följer din grafiska profil är en bra investering.

Affischer

Affischer

Det här är ett bra sätt att nå många med ditt budskap - förutsatt att du hittar rätt ställe att sätta upp dina affischer på.

Vepor, banderoller och skyltar

Vepor, banderoller och skyltar

Se till att du syns mest och bäst! När du behöver skyltar, vepor eller banderoller står vi redo att hjälp dig. Det fina med vepor är att man kan trycka på allt från tyg till vinyl och att veporna kan göras i princip hur långa som helst.

Kompendier

Kompendier

Allt från utbildningsmaterial till mer avancerade offerter eller anbud kan vara bra att trycka upp som kompendier.

Vykort

Vykort

Sommarhälsningar, julkort, vykort. Alla är de trevliga sätt att påminna om att du och ditt företag finns.

Inbjudningar

Inbjudningar

Visst känner man sig särskilt välkommen när man får en riktig inbjudan jämfört med sådana som kommer via sms eller e-post?

Mappar

Mappar

Mappar är ett praktiskt hjälpmedel för att hålla ordning och reda på dina dokument, men de kan också fungera som ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag.

Blanketter

Blanketter

När du behöver samla in information, till exempel i samband med ansökningar, orderupptagningar eller utvärderingar av olika slag, är blanketter ett smidigt hjälpmedel.

Korrespondenskort

Korrespondenskort

Ta chansen att exponera ditt företags logotyp och kontaktuppgifter så ofta du kan.

Menyer

Menyer

Menyer presenterar mer än bara maten på en restaurang. De fungerar samtidigt som en företagspresentation och säger en hel del om vilken upplevelse man kan förvänta sig.

Företagspresentation

Företagspresentation

Företagspresentationer har plats för allt du inte hinner berätta och är alltid bra att ha till hands, så att du kan dela ut och förmedla din affärsidé till intresserade på mässor, kundbesök med mera.

Årsredovisning

Årsredovisning

Även om årsredovisningar i första hand är informationshandlingar är det också en statustrycksak för många företag.

Etiketter

Etiketter

Etiketter, stickers, labels, klistermärken - kärt barn har många namn! Detta är en mångsidig trycksak som kan användas på olika sätt och i olika sammanhang. 

Lunchkuponger

Lunchkuponger

Driver du en restaurang, café eller annan rörelse där t.ex lunchkuponger eller andra typer av numrerade kuponger kan underlätta för verksamheten så har vi tagit fram en standarkupong.

Direktreklam

Direktreklam

Till direktreklam räknas försändelser i alla tänkbara utformningar och är ett effektivt hjälpmedel oavsett om du vill förmedla enkla eller komplicerade budskap.

Flygblad

Flygblad

Smidiga och effektiva flygblad kan vara en bra investering för att marknadsföra ditt företag eller din produkt.

Kuvert

Kuvert

Kuvert kan ofta ses som en oviktig detalj när det kommer till marknadsföring och kommunikation. Men faktum är att kuvertet är en första chans att skilja sig från mängden och göra ett starkt intryck hos mottagaren.

Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe