Rollup

Rollup

Storleken lyfter fram ditt budskap. Enkel att rulla ihop och ta med sig. Möjligheterna är många, oavsett vilket format du är ute efter.

Hos oss får du rollups som verkligen får ditt budskap att synas. Våra rollups är enkla att rulla ihop och ta med sig, vilket gör dem perfekta för mässor, utställningar, skyltfönster, butiker, showrooms och receptioner. Vi erbjuder lösningar i olika format och storlekar, anpassade efter dina behov och önskemål.

Utöver vårt fokus på snabb service och hög kvalitet, erbjuder vi även hjälp med grafisk formgivning. Vårt professionella team av grafiska formgivare arbetar tillsammans med dig för att skapa den perfekta designen för dina rollups.

Upptäck möjligheterna med våra rollups – oavsett formatet du är ute efter, levererar vi lösningar som matchar dina förväntningar. Vill du skapa en helhetslösning? Inga problem! Vi kan trycka flera rollups som tillsammans bildar en imponerande helhet för att täcka en hel vägg.

Välkommen till oss på JustNu, där vi förverkligar dina idéer med en personlig touch och med förståelse för ditt behov.

Produktion

Möjligheterna är många beroende på vilket format du vill ha. Vi kan till exempel trycka flera rollups som tillsammans bildar en helhet för att täcka en vägg.

Materialval

Vanligtvis använder vi brandklassad väv med ljusblockerande baksida. Önskar du någota annat material går även det bra. Vi kan också plastlaminera dina rollups för att öka tåligheten.Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe