Lunchkuponger

Lunchkuponger

Driver du en restaurang, café eller annan rörelse där t.ex lunchkuponger eller andra typer av numrerade kuponger kan underlätta för verksamheten så har vi tagit fram en standarkupong.

Standardlunchkupongen mäter 85x55mm i storlek och innehåller 10st lunchkuponger per häfte. Häftet är limmat i ryggen så det lätt går att riva av en ny lunchkupong. Vi rekommenderar att använda rött papper med svart tryck då det blir väldigt svårt att förfalska lunchkupongerna. Skulle någon försöka sig på det så blir resultatet nästan bara svart.

Tryckta lunchkuponger enligt dina önskemål

I standardutförandet är lunchkupongen röd och tryckfärgen svart. Själva trycket väljer du helt själv eller berättar hur du önskar att det ska se ut. Formatet på standardkupongen är 85x55mm om du vill designa helt själv.

Snabb leverans på lunchkuponger

Vi kan trycka lunchkuponger väldigt snabbt åt dig, har du din design klar och redan bestämt dig för din nummerserie så kan leverans ske på bara någon dag. Hör av dig om du har bråttom. I övriga fall sker leverans inom 5 arbetsdagar. Har du andra önskemål eller funderingar kring lunchkuponger så är du varmt välkommen att höra av dig med frågor och funderingar.Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe