Direktreklam

Direktreklam

Till direktreklam räknas försändelser i alla tänkbara utformningar och är ett effektivt hjälpmedel oavsett om du vill förmedla enkla eller komplicerade budskap.

Direktreklam är ett effektivt verktyg för att förmedla olika budskap till sin målgrupp. Oavsett om det är enkla eller komplicerade budskap, så finns det en rad olika typer av direktreklam som kan användas för att nå ut till sina kunder.

Man skiljer på oadresserad direktreklam (ODR) och adresserad direktreklam (ADR). Med ODR kan du få en bra spridning till en låg kostnad inom utvalda områden. Detta kan vara särskilt effektivt när du vill nå ut till en större publik utan att behöva identifiera specifika målgrupper.

Med ADR får du däremot betydligt högre träffsäkerhet eftersom du väljer ut vilka som du tror är intresserade av ditt budskap. Genom att adressera dina utskick till specifika personer eller företag kan du rikta in dig på en smalare målgrupp och därigenom öka sannolikheten att dina budskap tas emot och ageras på.

Så oavsett om du väljer ODR eller ADR, så är direktreklam ett effektivt sätt att nå ut till din målgrupp och förmedla dina budskap på ett sätt som passar just ditt företag och varumärke. Kontakta oss för att diskutera dina behov och för att beställa dina direktreklamutskick idag!

Produktion

För ADR är variabelprint bra eftersom man kan trycka unika adresser direkt på utskicken. Ett annat alternativ är att använda sig av etiketter.

Pappersval och format

Här kan det vara bra att välja något som särskiljer din direktreklam i mottagarens posthög. Konkurrensen är hård och det är att synas eller slängas som gäller.Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe