Flygblad

Flygblad

Smidiga och effektiva flygblad kan vara en bra investering för att marknadsföra ditt företag eller din produkt.

Hos oss kan du både få hjälp med grafisk formgivning och tryck av dina flygblad. Det är enkelt att lägga flygblad i brevlådor eller dela ut dem på gatan, och de är perfekta att lägga i butiker eller andra ställen där din målgrupp befinner sig.

Ett väl utformat flygblad kan göra underverk för din marknadsföring och är ett kostnadseffektivt sätt att nå ut till många människor med ditt budskap. Du kan använda flygblad för att marknadsföra dina erbjudanden, produkter eller tjänster eller bara för att öka kännedomen om ditt varumärke.

Vi erbjuder tryck av flygblad i olika storlekar och format, och våra erfarna designers kan hjälpa dig att skapa en grafisk profil som passar just din verksamhet. Vi tar hand om hela processen från idé och design till tryck och leverans, så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få hjälp med att ta din marknadsföring till nästa nivå med tryckta flygblad. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå ut till din målgrupp på ett effektivt sätt.

Produktion

Eftersom flygblad är så pass små kan vi trycka olika versioner av dem på samma tryckark, utan extra kostnad.

Pappersval

Ett papper med lägre ytvikt räcker oftast bra till flygblad och är dessutom ett ekonomiskt val.Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe