Etiketter

Etiketter

Etiketter, stickers, labels, klistermärken - kärt barn har många namn! Detta är en mångsidig trycksak som kan användas på olika sätt och i olika sammanhang. 

Hos oss kan du få hjälp med både grafisk formgivning och tryck av etiketter, vilket garanterar att de är utformade på ett sätt som passar just ditt företag och varumärke. Våra erfarna formgivare kan hjälpa dig att skapa snygga och funktionella etiketter som är både praktiska och attraktiva.

Etiketter kan användas för att sätta en personlig touch på dina kuvert, förpackningar och andra produkter. De kan också användas för att skapa ett snyggt och funktionellt arkiveringssystem för pärmar eller för att markera produkter med REA, till exempel. Vi finns här för att hjälpa dig att ta fram skräddarsydda etiketter som passar just dina behov.

Kontakta oss idag för att diskutera dina önskemål och låt oss hjälpa dig att skapa snygga och praktiska etiketter som passar ditt företag och varumärke.

Produktion

Etiketter behöver inte vara vita lappar med svart text. Vi hjälper dig formge och trycka etiketter i en mängd olika utföranden och storlekar.

Materialval

Vi har olika självhäftande material som lämpar sig för olika sorters ytor. Vi hjälper dig hitta något som passar önskemålen för dina etiketter.Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe