Årsredovisning

Årsredovisning

Även om årsredovisningar i första hand är informationshandlingar är det också en statustrycksak för många företag.

Att skapa en snygg och professionell årsredovisning är en viktig del av företagets image och varumärke. Hos oss kan du få hjälp med allt från grafisk formgivning till tryckning av din årsredovisning.

Vi erbjuder också grafiska formgivningstjänster för att hjälpa dig att skapa en enhetlig visuell identitet för ditt företag. Genom att samarbeta med våra erfarna formgivare kan du se till att dina trycksaker, inklusive årsredovisningar, är utformade på ett sätt som passar just ditt företag och varumärke.

Så oavsett om du behöver hjälp med att trycka en årsredovisning eller designa andra trycksaker, kan du vända dig till oss för att få högkvalitativa och professionella resultat. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och beställa dina trycksaker med hjälp av vår erfarenhet och expertis.

En årsredovisning ska bestå av:

  • förvaltningsberättelse
  • resultaträkning
  • balansräkning
  • noter
  • kassaflödesanalys, om det är ett större aktiebolag

Tips

Tänk på att presentera innehållet på ett intressant sätt. Siffror behöver inte enbart stå i text utan kan med fördel visas upp i snygga diagram. Verkar ditt företag i flera städer eller till och med länder? Istället för att rada upp vilka, kan du lägga in en karta och markera städerna, landskapen eller länderna. Möjligheterna är många.

Pappersval

Passa på att välja ett lite finare papper till dina årsredovisningar. Ibland är det de små detaljerna som gör skillnaden.Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe