Menyer

Menyer

Menyer presenterar mer än bara maten på en restaurang. De fungerar samtidigt som en företagspresentation och säger en hel del om vilken upplevelse man kan förvänta sig.

Därför är det viktigt att den grafiska formgivningen av dina menyer är representativ för din verksamhet och ger rätt intryck. Hos oss kan du få hjälp med både grafisk formgivning och tryck av dina menyer. Genom att samarbeta med våra erfarna formgivare kan du se till att dina trycksaker, inklusive menyerna, är utformade på ett sätt som passar just ditt företag och varumärke.

Så oavsett om du driver en restaurang, kafé eller annan typ av verksamhet, kan vi hjälpa dig att skapa snygga och professionella menyer. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och beställa dina trycksaker med hjälp av vår erfarenhet och expertis.

Produktion

Vi kan digitaltrycka dina menyer i exakt den upplaga du behöver. Vill du sedan uppdatera innehållet innan vi trycker nya är det enkelt ordnat.

Pappersval

Ett bestruket papper passar bra till menyer, eftersom det är mer smutsavvisande än ett obestruket. Vi kan även trycka dina menyer på en slags plastfolie så blir det enkelt att tvätta av dem om det skulle behövas.Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe