Korrespondenskort

Korrespondenskort

Ta chansen att exponera ditt företags logotyp och kontaktuppgifter så ofta du kan.

Grafiskt formgivna korrespondenskort är ett enkelt och effektivt sätt för företaget att exponera sin logotyp och kontaktuppgifter så ofta som möjligt. Korrespondenskorten är en värdefull trycksak att ha till hands för att säkerställa att alla företagskommunikationer är enhetliga och professionella. För att kommunicera företagets kärnvärden på ett övertygande sätt kan korrespondenskorten göras personliga och på så vis fungera som en förlängning av visitkortet. Detta ger en personlig och varm ton i företagets kommunikation, vilket kan hjälpa till att bygga starka relationer med kunder och samarbetspartners.

Dessa kort kan också tryckas på ett tunnare papper och användas som praktiska meddelandelappar i blockform. Detta gör korten praktiska att använda för att skriva ner snabba meddelanden eller att-göra-listor.

För att skapa de perfekta korrespondenskorten kan företaget samarbeta med en erfaren grafisk formgivare som kan hjälpa till att skapa en design som representerar företaget på ett övertygande sätt. Genom att använda papperstyper, färger och former som passar företagets stil kan korrespondenskorten hjälpa till att stärka företagets varumärkesprofil och göra ett positivt intryck på kunder och samarbetspartners.

Så ta chansen att kommunicera företagets kärnvärden på ett personligt och flexibelt sätt med hjälp av grafiskt formgivna korrespondenskort. Dessa kort är en värdefull investering i företagets varumärkesprofil och kan hjälpa till att skapa starka relationer med kunder och samarbetspartners.

Pappersval

Ett lite robustare papper passar bra. Ytvikten bör ligga någonstans mellan 150-250g/m2.Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe