Vepor, banderoller och skyltar

Vepor, banderoller och skyltar

Se till att du syns mest och bäst! När du behöver skyltar, vepor eller banderoller står vi redo att hjälp dig. Det fina med vepor är att man kan trycka på allt från tyg till vinyl och att veporna kan göras i princip hur långa som helst.

Om du inte riktigt vet exakt vilken slags skylt, banderoll eller vepa du behöver kan du snabbt och enkelt få vägledning av oss. Det stora formatet passar utmärkt när du vill att ditt budskap ska ta för sig ordentligt. Vepor görs ofta långsmala och kan hängas antingen våg- eller lodrätt. Skyltar kan vara allt från vägvisare till intruktionsanvisningar eller en fasadskylt.

Produktion

Beroende på produkten skiljer sig produktionen åt. En del skyltar folieras och den del skyltar har utskuren metall. Det finns många varianter av skyltar vepor för olika ändamål, vi står till din tjänst om du behöver vägledning.

Materialval

Olika material har olika fördelar. Ska en vepa hänga utomhus är det viktigt med ett material som tål fukt och släpper igenom vind. Är det en skylt som ska vara inomhus kan en plastskylta vara att föredra. En aluminiumskylt kan vara att föredra utomhus då den inte rostar och tål både väder och vind.

Leveranstid

Beroende på vilken slags skylt du väljer skiljer sig leveranstiderna åt. De lite mindre plana skyltarna kan du få inom ett par dagar. För de lite större skyltarna är leveranstiden ca. två veckor.

Leveransen av skyltar varierar beroende på vilken sorts skylt eller vepa man väljer. Små plana skyltar eller normalstora banderoller kan vi oftast skicka inom någon dag. Större skyltar dröjer oftast upp till två veckor. Givetvis kan du få ett mer exakt leveransbesked när vi vet vilken produkt du önskar beställa. Vår transportpartner är DHL och där igenom skickas de flesta skyltarna och veporna. Är skylten eller vepan lite större kan det behövas specialtransport.

 Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe