Inbjudningar

Inbjudningar

Visst känner man sig särskilt välkommen när man får en riktig inbjudan jämfört med sådana som kommer via sms eller e-post?

Att skicka riktiga inbjudningar är ett enkelt sätt att göra dina gäster känna sig extra välkomna och uppskattade. Det ger en mer personlig touch och skapar en positiv känsla kring hela arrangemanget.

Genom att skicka en pappersinbjudan kan du redan från början sätta tonen för det du bjuder in till. Dina inbjudna gäster kommer att uppskatta det extra arbetet som ligger bakom en pappersinbjudan och detta kan bidra till att de ser fram emot evenemanget ännu mer. Genom att ta hänsyn till grafisk form, tryck och pappersval kan du ytterligare förstärka känslan du vill förmedla genom din inbjudan. Att samarbeta med en erfaren grafisk formgivare kan hjälpa dig att skapa en design som speglar din personliga stil och skapar ett minnesvärt intryck på dina gäster.

Att skicka pappersinbjudningar ger dina gäster en mer personlig och minnesvärd upplevelse av ditt arrangemang. Så se till att ta vara på möjligheten att skapa en positiv känsla kring ditt evenemang och skicka riktiga inbjudningar.

Produktion

Variabelprint är ett utmärkt alternativ om du vill ha dina inbjudningar personliga med namn på mottagaren.

Pappersval

Vi hjälper dig hitta ett papper med färgton och egenskaper som passar evenemanget du bjuder in till.Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe