Blanketter

Blanketter

När du behöver samla in information, till exempel i samband med ansökningar, orderupptagningar eller utvärderingar av olika slag, är blanketter ett smidigt hjälpmedel.

För att optimera användningen av dina blanketter är det viktigt att lägga ner tid på deras formgivning. Du kan också kontakta oss för att få hjälp med att designa dina blanketter på ett sätt som passar just ditt företag och varumärke. Vi erbjuder både blanketter och grafisk formgivningstjänst för att underlätta hela processen för dig som kund.

En viktig faktor att beakta när det gäller formgivningen av dina blanketter är att lämna tillräckligt med utrymme för att den som fyller i blanketten ska kunna ge så utförliga svar som möjligt. Detta kan bidra till att du får mer värdefull information och underlättar bearbetningen av informationen i efterhand. För att göra det enkelt för personer att fylla i dina blanketter är det också viktigt att formulera dig tydligt och undvika onödigt krångliga frågor eller instruktioner. På så sätt undviker du missförstånd och skapar en enklare process för den som fyller i blanketten.

Att lägga ner tid på att designa dina blanketter på rätt sätt kan vara avgörande för att samla in viktig information på ett effektivt och smidigt sätt. Så se till att ta hänsyn till dessa faktorer när du skapar dina blanketter och tveka inte att kontakta oss för att beställa både blanketter och grafisk formgivning.

Produktion

Har du endast behov av ett mindre antal blanketter är det en bra lösning att digitaltrycka dem. Då kan du beställa exakt det antal du behöver.

Pappersval

Behöver du flera kopior av den ifyllda blanketten är det smidigt med ett självkopierande papper i set om 2-4 ark.Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe