Mappar

Mappar

Mappar är ett praktiskt hjälpmedel för att hålla ordning och reda på dina dokument, men de kan också fungera som ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag.

Genom att använda snygga och grafiskt profilerade mappar kan du ge dina kunder en professionell och enhetlig upplevelse av ditt varumärke. Hos oss kan du få hjälp med både grafisk formgivning och tryck av dina mappar, vilket garanterar att de är utformade på ett sätt som passar just ditt företag och varumärke. Våra erfarna formgivare kan hjälpa dig att skapa snygga och funktionella mappar som är både praktiska och attraktiva.

Så oavsett om du behöver mappar för organisering eller för att marknadsföra ditt företag, kan vi hjälpa dig att skapa skräddarsydda lösningar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och beställa dina tryckata mappar med hjälp av vår erfarenhet och expertis.

Produktion

Vi kan hjälpa dig med flera olika lösningar. Till exempel kan vi trycka mapparnas alla fyra sidor, om du vill förmedla ett budskap redan här.

Pappersval

Till mappar passar ett bestruket papper bra, eftersom det är tåligare. Ytvikten bör ligga någonstans på 240-300g/m2.Copyright © JustNu AB ® •
Sveriges lokala tryckeri
Styrelsens säte: Borås • Org.nr: 556671-1924
Ägare: Brover AB Angående cookies
https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5566711924&language=swe